• Loša uvertira pred finalni duel Kupa Vojvodine (Foto)

    FK Radnički – FK Mladost (Novi Sad) 1:4 (poluvreme 1:3)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog imali su u subotu, 22. avgusta, lošu uvertiru pred finalni duel Kupa Vojvodine, koji ih očekuje u sredu u Bačkoj Palanci.   Oni su u okviru 2. kola Srpske lige – grupa Vojvodina doživeli težak poraz od 1:4 na domaćem terenu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Loša uvertira pred finalni duel Kupa Vojvodine (Foto)

    FK Radnički – FK Mladost (Novi Sad) 1:4 (poluvreme 1:3)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog imali su u subotu, 22. avgusta, lošu uvertiru pred finalni duel Kupa Vojvodine, koji ih očekuje u sredu u Bačkoj Palanci.

     

    Oni su u okviru 2. kola Srpske lige – grupa Vojvodina doživeli težak poraz od 1:4 na domaćem terenu od novajlije u ovom rangu takmičenja, ekipe FK Mladost iz Novog Sada.

     

    fk radnički - fk mladost
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Gosti su poveli već u 4. minutu meča, preciznim šutem Renića sa preko dvadeset metara. Zrenjaninski crveno-crni izjednačili su u 30. minutu pogotkom Jovanova. Samo četiri minuta kasnije, gosti ponovo stižu do vođstva, golom Asanija sa desetak metara udaljenosti.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Velika pobeda Begeja u derbiju Vojvođanske lige (Foto)

     

    U 36. minutu već je 1:3. Strelac za novosadsku ekipu bio je Slijepčević, koji je nakon izvedenog kornera bio najviši u skoku i glavom sproveo loptu u mrežu nemoćnog Radovića. Poslednji gol na meču viđen je u 90. minutu, a strelac je bio Jablan.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport