• Leskovčani prekinuli pobednički niz košarkaša Proletera (Foto)

    KK Proleter – KK Zdravlje (Leskovac) 67:85 (24:19, 19:28, 9:21, 15:17)   Košarkaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da nastave niz pobeda. Oni su nakon dva trijumfa u prethodnim prvenstvenim duelima, u subotu, 2. novembra, pred domaćom publikom ubedljivo poraženi od ekipe Zdravlja iz Leskovca rezultatom 85:67.   Velika borba dva ujednačena rivala viđena je u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Leskovčani prekinuli pobednički niz košarkaša Proletera (Foto)

    KK Proleter – KK Zdravlje (Leskovac) 67:85 (24:19, 19:28, 9:21, 15:17)

     

    Košarkaši zrenjaninskog Proletera nisu uspeli da nastave niz pobeda. Oni su nakon dva trijumfa u prethodnim prvenstvenim duelima, u subotu, 2. novembra, pred domaćom publikom ubedljivo poraženi od ekipe Zdravlja iz Leskovca rezultatom 85:67.

     

    Velika borba dva ujednačena rivala viđena je u prve dve deonice meča. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, a najveću prednost u tom delu igre ostvarili su gosti, kada je u 18. minutu semafor prikazivao rezultat 38:45 u korist Leskovčana.

     

     

    Prelomni momenti utakmice desili su se u trećoj četvrtini. Neshvatljivo lošu igru u napadu izabranika Stefana Atanackovića u prvih sedam minuta treće deonice gosti su znalački kaznili. Serijom 17:3 Leskovčani su napravili, ispostaviće se, nedostižnu prednost, te su bodovi zasluženo otišli na jug Srbije.

     

    Pročitajte još: Ponovo presudila loša koncentracija u poslednjih nekoliko minuta (Foto)

     

    Sa skorom od tri pobede i dva poraza, KK Proleter se nalazi na deobi od četvrtog do osmog mesta na tabeli.

     

    Priliku da poprave loš utisak iz ovog kola, košarkaši Proletera će imati već narednog vikenda, kada gostuju u Nišu, ekipi Konstantina, koja u prethodnih pet kola nije osetila slast pobede, te je čvrsto prikovana za dno tabele.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport