• Legendarna braća Ilija i Vladimir Ivić pomažu FK Mladost

    Fudbalske legende sa ovih prostora, braća Ilija i Vladimir Ivić, pomogli su FK Mladost iz Banatskog Despotovca, sela u kojem je odrastao njihov otac.   Braća Ilija i Vladimir Ivić rođeni su Zrenjaninci, prve fudbalske korake načinili su u gradu na Begeju i tu su započeli svoje uspešne karijere. Stariji Ilija je iz Proletera prešao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Legendarna braća Ilija i Vladimir Ivić pomažu FK Mladost

    Fudbalske legende sa ovih prostora, braća Ilija i Vladimir Ivić, pomogli su FK Mladost iz Banatskog Despotovca, sela u kojem je odrastao njihov otac.

     

    Braća Ilija i Vladimir Ivić rođeni su Zrenjaninci, prve fudbalske korake načinili su u gradu na Begeju i tu su započeli svoje uspešne karijere. Stariji Ilija je iz Proletera prešao u Crvenu zvezdu, a Vladimir je obukao crno-beli dres Partizana, a kasnije su karijere nastavili u inostranstvu. Ali, nisu zaboravili odakle su potekli, oni i njihova porodica. Zbog toga su se rado odazvali pozivu da se učlane u Fudbalski klub Mladost iz Banatskog Despotovca, sela nastanjenog kolonistima iz Zapadne Bosne, u kojem je sekretar njihov stric Boško Ivić.

     

    Pročitajte još: DARKO KOVAČEVIĆ: Za Zrenjanin me vežu lepe uspomene

     

    – Zimus smo održali skupštinu kluba i doneli odluku da uvedemo članske karte i članarinu kao vid podrške klubu. To je način da mu obezbedimo stabilno funkcionisanje. Akcija je imala veliki odziv. Sada imamo više od 150 članova, a među njima su i Ilija i Vladimir Ivić – kaže za portal zrenjaninski.com predsednik FK Mladost iz Banatskog Despotovca i dugogodišnji trener ovog kluba Saša Kaurin.

     

    fk mladost

     

    Njihova podrška bila je od velikog značaja

     

    On napominje da je Iviće kontaktirao član klupske uprave Srđan Hajder. Oni su se istog momenta odazvali pozivu za učlanjenje u klub.

     

    – Njihova podrška bila je od velikog značaja. Uspeli smo da pokrijemo tribinu na stadionu, urađene su i neke intervencije na infrastrukturi objekata na stadionu. I Ivići i ljudi iz Banatskog Despotovca, i oni koji su otišli a srce im je ostalo ovde, pokazali su veliku želju da podrže rad kluba. Mi sada imamo stabilnu situaciju i mogućnost da se posvetimo samo fudbalskom radu – napominje Kaurin.

     

    On već dve decenije trenira fudbalere iz ovog sela.

     

    – Sada imamo dvadesetak igrača i gotovo svi su iz našeg sela, što nam je i cilj. Među najstabilnijim smo klubovima u Područnoj ligi i verujem da će tako i ostati – zaključuje Kaurin.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin