• Nezapamćen uspeh stonoteniserki Tornada iz Mihajlova: Bez poraza ušle u Prvu ligu!

    Stonoteniserke kluba Tornado iz Mihajlova Sabina Guljaš, Eleonora Bognar, Ines Šuranji i Sidonia Pakai, predvođene trenerom Slađanom Krsmanović, postigle su nezapamćen uspeh! Ove devojke su se, bez poraza u Drugoj stonoteniskoj ligi Sever, plasirale u Prvu stonotenisku ligu Srbije za žene.   – Za nama je definitivno najbolja sezona ikada, od kada je osnovan klub. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nezapamćen uspeh stonoteniserki Tornada iz Mihajlova: Bez poraza ušle u Prvu ligu!

    Stonoteniserke kluba Tornado iz Mihajlova Sabina Guljaš, Eleonora Bognar, Ines Šuranji i Sidonia Pakai, predvođene trenerom Slađanom Krsmanović, postigle su nezapamćen uspeh! Ove devojke su se, bez poraza u Drugoj stonoteniskoj ligi Sever, plasirale u Prvu stonotenisku ligu Srbije za žene.

     

    – Za nama je definitivno najbolja sezona ikada, od kada je osnovan klub. Devojke se već godinama trude i vredno treniraju, pored svih svojih obaveza. Pored škole, fakulteta i posla, stižu da dolaze na treninge redovno, i to je moralo da donese rezultate. Sloga i borbenost su presudile u ključnim trenucima. Kad je bilo teško, uvek su bile tu da dopunjuju jedna drugu ukoliko je neka imala loš dan – kaže za portal zrenjaninski.com Slađana Krsmanović, trener STK Tornado iz Mihajlova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dunja Rajić u kategoriji juniorki osvojila zlatnu medalju, a srebro u seniorskoj konkurenciji

     

    Krsmanović dodaje da će u narednim mesecima pokušati da se što bolje pripreme i poprave nedostatke, kako bi pružile maksimum u prvoligaškom društvu.

     

    – Za jedno malo mesto, kao što je Mihajlovo, ovo je ogroman uspeh jer se devojke godinama takmiče u dve lige. U klubu imamo samo takmičarke koje su ponikle iz ovog sela i koje godinama odvajaju vreme, želju i novac kako bi igrale, trenirale i takmičile se. Nadam se da će i gradu Zrenjaninu značiti uspeh, isto onoliko koliko to znači Mihajlovu – ističe Krsmanović.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport