• Aleksandra Rapaić dobila stipendiju Bokserskog saveza Srbije

    Mlada bokserka Aleksandra Rapaić iz Žitišta, koja je mnogo puta do sada dokazala da je neprikosnovena u ringu, dobila je stipendiju Bokserskog saveza Srbije. To je samo potvrda da je reč o jednoj od najuspešnijih sportistkinja iz Žitišta.   Stipendiju je Aleksandri, u ime Bokserskog saveza Srbije, uručio naš proslavljeni glumac Miloš Biković. On je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Aleksandra Rapaić dobila stipendiju Bokserskog saveza Srbije

    Mlada bokserka Aleksandra Rapaić iz Žitišta, koja je mnogo puta do sada dokazala da je neprikosnovena u ringu, dobila je stipendiju Bokserskog saveza Srbije. To je samo potvrda da je reč o jednoj od najuspešnijih sportistkinja iz Žitišta.

     

    Stipendiju je Aleksandri, u ime Bokserskog saveza Srbije, uručio naš proslavljeni glumac Miloš Biković. On je Aleksandri, ali i ostalim mladim i talentovanim bokserima, šampionima Srbije i stipendistima, osim rešenja o stipendijama, uručio i elektronske ulaznice za premijeru predstave „Kad su cvetale tikve“, u kojoj tumači glavnu ulogu. Predstava će biti premijerno izvedena onlajn u četvrtak, 24. decembra, u 18 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Veoma uspešna godina za takmičare Atletskog kluba Proleter

     

    – Hvala što nas predstavljate u svetu i što svojim radom, talentom i treninzima gradite od sebe velike boksere. Svi smo ponosni na vas. Drago mi je što na ovaj način spajamo sport i kulturu, pozorište i boks. Nadam se da će ova uzajamna promocija doneti ne samo popularizaciju sporta već i nove buduće šampione. Boks i gluma imaju mnogo toga zajedničkog, a to su discpilina, odricanje, rad na sebi i jak karakter – poručio je ovom prilikom Miloš Biković.

     

    Klub Spartanac iz Žitišta, za koji se takmiči Aleksandra Rapaić, zahvalio se Bokserskom savezu Srbije i njegovom predsedniku Nenadu Borovčaninu na stipendiji koja je dodeljena ovoj sjajnoj devojci.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport