• Kup prijateljstva: Četiri medalje za karatiste i mnogo razloga za zadovoljstvo

    Internacionalni karate turnir „Kup prijateljstva“, 18. po redu, koji je održan u Sportskom centru „Spens“ u Novom Sadu, okupio je oko 600 takmičara iz 54 kluba.   Na ovom takmičenju Karate klub Zrenjanin je nastupio sa 14 takmičara od kojih je njih petoro imalo svoj debitantski nastup.   PROČITAJTE JOŠ: Glavu gore, momci: Odbojkaši Proletera […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kup prijateljstva: Četiri medalje za karatiste i mnogo razloga za zadovoljstvo

    Internacionalni karate turnir „Kup prijateljstva“, 18. po redu, koji je održan u Sportskom centru „Spens“ u Novom Sadu, okupio je oko 600 takmičara iz 54 kluba.

     

    Na ovom takmičenju Karate klub Zrenjanin je nastupio sa 14 takmičara od kojih je njih petoro imalo svoj debitantski nastup.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Glavu gore, momci: Odbojkaši Proletera pretrpeli poraz u drugom kolu

     

    Iako su osvojene samo četiri medalje, svi takmičari su imali izuzetne nastupe i opravdali su očekivanja.

     

    Ostvareni su sledeći rezultati: prvo mesto Sara Šušak (ženske nade 2010. -39kg), drugo mesto osvojili su Ivan Lagundžija (nada 2010. +47kg), Anja Milenović (kadetkinja -47kg) i ekipno ženske nade 2010. (Staša Ristović, Mila Salapura i Sara Šušak).

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Uz izuzetan nastup u veoma velikoj i kvalitetnoj konkurenciji, ali i uz nedostatak sportske sreće, Mila Salapura (nada 2010. -49kg) i Mihajlo Bogdanović (kadet -57kg) izgubili su u borbama za medalju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport