• Glavu gore, momci: Odbojkaši Proletera pretrpeli poraz u drugom kolu

    Odbojkaši Proletera iz Zrenjanina su sinoć, u drugom kolu Druge lige Srbije „Sever“, poraženi na domaćem terenu od gostiju iz Bavaništa.   Posle vođstva Zrenjaninaca od 2:0, iskusnija ekipa Bavaništa uspela je da preokrene utakmicu u svoju korist i na kraju zasluženo pobedi sa 3:2, po setovima 25:21, 25:21, 21:25, 22:25 i 13:15.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Glavu gore, momci: Odbojkaši Proletera pretrpeli poraz u drugom kolu

    Odbojkaši Proletera iz Zrenjanina su sinoć, u drugom kolu Druge lige Srbije „Sever“, poraženi na domaćem terenu od gostiju iz Bavaništa.

     

    Posle vođstva Zrenjaninaca od 2:0, iskusnija ekipa Bavaništa uspela je da preokrene utakmicu u svoju korist i na kraju zasluženo pobedi sa 3:2, po setovima 25:21, 25:21, 21:25, 22:25 i 13:15.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dragutin Jegdić, umetnik i borac: Master likovnih umetnosti u borilačkoj areni

     

    Na terenu se, kod odbojkaša Proletera, očigledno video nedostatak Dalibora Panjkovića, koji je sinoć bio sprečen da igra.

     

    – Sa radom i treninzima intenzivno nastavljamo dalje i očekujemo da će u nastavku sezone biti bolje – rekao je trener Predrag Tanacković.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za ekipu Proletera igrali su: Trišić, Zečar, Mičeta, Kučanda, Pejački, Tanasković, Smiljanski, Popov, Šuvački, Šoša, Markov i Zečić.

     

    odbojkaši proletera

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport