• KUP JE NAŠ: Zrenjaninski SAS je vladar Vojvodine! (Foto)

    KMF SAS – KMF Novi Sad 7:4 (poluvreme 5:3)   Pobedom u finalnom duelu nad ekipom KMF Novi Sad rezultatom 7:4, zrenjaninski SAS osvojio je pobednički trofej Kupa Vojvodine u futsalu.   Nimalo lak duel koji je u utorak, 11. februara, odigran u Kristalnoj dvorani, odlučila je bolja fizička pripemljenost Zrenjaninaca.   Pročitajte još: VK […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KUP JE NAŠ: Zrenjaninski SAS je vladar Vojvodine! (Foto)

    KMF SAS – KMF Novi Sad 7:4 (poluvreme 5:3)

     

    Pobedom u finalnom duelu nad ekipom KMF Novi Sad rezultatom 7:4, zrenjaninski SAS osvojio je pobednički trofej Kupa Vojvodine u futsalu.

     

    Nimalo lak duel koji je u utorak, 11. februara, odigran u Kristalnoj dvorani, odlučila je bolja fizička pripemljenost Zrenjaninaca.

     

    Pročitajte još: VK Proleter korak bliže plasmanu u elitno društvo srpskog vaterpola!

     

    Izabranici Milivoja Batinice došli su u vođstvo već u 2. minutu preko Novkovića. Nakon samo dva minuta, na 2:0 povisio je Delić, da bi Novosađani u 11. minutu pogotkom Kostića smanjili prednost „lude družine“ na 2:1. Usledio je zatim petominutni period igre u kojem je SAS golovima Mileta Šarenca, Tomina i Delića uvećao prednost na 5:1. Međutim, opuštanje i pad u igri Zrenjaninaca omogućili su ekipi Novog Sada da pogocima Ilića i Jašića na odmor odu pri rezultatu 5:3.

     

    sas kup vojvodine
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Silovito su Novosađani započeli drugi deo susreta. Pogotkom Kočovića za 5:4 u 24. minutu uveli su duel u rezultatsku neizvesnost. Izabranici Milivoja Batinice, rešeni da odbrane trofej pobednika Kupa nisu dozvolili da dođe do potpunog rezultatskog preokreta. Stoga su sa dva pogotka Radenkovića u 27. i 39. minutu postavili konačnih 7:4, te su po drugi put u svojoj istoriji podigli pobednički pehar Kupa Vojvodine.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport