• Kristalna dvorana u Zrenjaninu uskoro će osvanuti u novom ruhu

    Kristalna dvorana u Zrenjaninu uskoro će osvanuti u novom ruhu. Naime, zbog održavanja Evropskog prvenstva u košarci za žene, čiji je Zrenjanin jedan od domaćina, parket u ovom velelepnom sportskom objektu biće zamenjen.   Spremanje Kristalne dvorane počelo je poslednjih dana 2018. godine. Skinut je parket i odmah posle božićnih praznika počinje postavljanje novog. Zbog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kristalna dvorana u Zrenjaninu uskoro će osvanuti u novom ruhu

    Kristalna dvorana u Zrenjaninu uskoro će osvanuti u novom ruhu. Naime, zbog održavanja Evropskog prvenstva u košarci za žene, čiji je Zrenjanin jedan od domaćina, parket u ovom velelepnom sportskom objektu biće zamenjen.

     

    Spremanje Kristalne dvorane počelo je poslednjih dana 2018. godine. Skinut je parket i odmah posle božićnih praznika počinje postavljanje novog. Zbog toga se trenutno u ovom objektu ne održavaju nikakve utakmice. Zimski turnir u malom fudbalu je premešten u Halu sportova Medison.

     

    Grad Zrenjanin biće domaćin D grupe Evropskog prvenstva u košarci za seniorke 2019. godine. U Kristalnoj dvorani igraće reprezentacije Srbije, Rusije, Belorusije i Belgije. Evrobasket je na program od 27. juna, a u gradu na Begeju žele da na vreme sve urade kako bi uslove doveli na najviši nivo.

     

    Više o ovom takmičenju možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Nema lepšeg i lakšeg načina da se operu pare ili da se vlast ugradi nego što je renoviranje sportskih objekata ili puteva. Pa nije prošlo mnogo vremena od kada je ova hala izgradjena i renovirana. Samo jako.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport