• Košarkaški trener Robert Boljoš biće sahranjen sutra u Zrenjaninu

    Košarkaški trener Robert Boljoš biće sahranjen sutra u Zrenjaninu, objavio je Košarkaški savez Vojvodine. Sahrana će biti organizovana u sredu, 9. novembra, u 14 časova, na Katoličkom groblju.   Robert Boljoš je rođen 1973. u Zrenjaninu, a preminuo je 24. oktobra ove godine u Pečuju.   PROČITAJTE JOŠ: Aktuelna uprava Rukometnog kluba Proleter donela neke […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkaški trener Robert Boljoš biće sahranjen sutra u Zrenjaninu

    Košarkaški trener Robert Boljoš biće sahranjen sutra u Zrenjaninu, objavio je Košarkaški savez Vojvodine. Sahrana će biti organizovana u sredu, 9. novembra, u 14 časova, na Katoličkom groblju.

     

    Robert Boljoš je rođen 1973. u Zrenjaninu, a preminuo je 24. oktobra ove godine u Pečuju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Aktuelna uprava Rukometnog kluba Proleter donela neke istorijske odluke

     

    Košarkašku karijeru je počeo u mlađim kategorijama Proletera. Kao senior je nastupao u Proleteru, Rusandi, kao internacionlac u Mađarskoj i na kraju u njegovom Zrenjanincu. Igračku karijeru je završio rano, zbog problema sa povredama, da bi po njenom završetku počeo da radi kao trener, prvo u Košarkaškom klubu Uno grande iz Zrenjanina, potom u mlađim kategorijama Proleter Naftagasa.

     

    Kao trener je radio i u KK Zrenjaninac, čiji je bio i osnivač, i to od 1999. godine, kada je klub osnovan, pa sve do odlaska u Ratgeber Akademiju u Pečuju 2019. godine.

     

    Iza sebe je ostavio suprugu Nadu, sinove Dejana i Mateju i ćerku Jelenu. Svo troje dece su, inače, košarkaši koji uspešno nastupaju za Ratgeber Akademiju iz Pečuja.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Neka ti je večna slava i hvala na svemu što si učinio za košarku i košarkaški sport“, saopštio je Košarkaški savez Vojvodine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport