• Košarkaši „Žarka Zrenjanina“ izborili mesto na fajnal-foru Junior NBA lige (Foto)

    Učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina, koji predstavljaju ekipu Boston Seltiksa, bez poraza su izborili mesto na fajnal-foru Junior NBA lige 2023, koje će se održati 15. juna, u beogradskoj hali „Radivoj Korać“.   – Hemijom na terenu i van njega preskočen je još jedan stepenik ka uspehu i konačnom cilju. Savladane su ekipe […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Košarkaši „Žarka Zrenjanina“ izborili mesto na fajnal-foru Junior NBA lige (Foto)

    Učenici Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina, koji predstavljaju ekipu Boston Seltiksa, bez poraza su izborili mesto na fajnal-foru Junior NBA lige 2023, koje će se održati 15. juna, u beogradskoj hali „Radivoj Korać“.

     

    – Hemijom na terenu i van njega preskočen je još jedan stepenik ka uspehu i konačnom cilju. Savladane su ekipe iz jedne beogradske i jedne novosadske škole i bez poraza stigosmo do finala. Bili smo dominatni na terenu, prikazali lepršavu igru i ubedljivo trijumfovali. Neće biti lako u finalu, ali ga čekamo sa željom da dostojno reprezentujemo našu školu i naš grad – kaže za portal zrenjaninski.com nastavnik i trener Srđan Ignjatov.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Muška U20 košarkaška reprezentacija Srbije deo priprema odradiće u Zrenjaninu

     

     

    MVP prve utakmice je bila Anđela Jovanov, a u drugoj je taj epitet poneo Teodor Konjikušić.

     

    U ekipi OŠ „Žarko Zrenjanin“ nastupaju Anđela Jovanov, Teodor Konjikušić, Filip Švarc, Nikola Kovač, Miloš Denda, Darko Mojsin, Tadija Tanasić, Iva Pendić, Elena Dimitrijević, Ognjen Čolić, Lazar Đulinac, Dejan Erdeljan, Vuk Kujačić, Tomislav Kulić i Luka Ignjatov.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport