• Komšijski derbi u Sakulama protekao bez golova (Foto)

    FK Borac (Sakule) – FK Vojvodina 1928 (Perlez) 0:0   Sportska redakcija portala zrenjaninski.com proteklog vikenda ispratila je još jedan meč 17. kola fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina.   U nedelju, na stadionu Sveti Nikola u Sakulama, snage su odmerili domaći FK Borac i gosti iz Perleza, ekipa FK Vojvodina 1928.     Viđena je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Komšijski derbi u Sakulama protekao bez golova (Foto)

    FK Borac (Sakule) – FK Vojvodina 1928 (Perlez) 0:0

     

    Sportska redakcija portala zrenjaninski.com proteklog vikenda ispratila je još jedan meč 17. kola fudbalskog prvenstva u Srpskoj ligi grupa Vojvodina.

     

    U nedelju, na stadionu Sveti Nikola u Sakulama, snage su odmerili domaći FK Borac i gosti iz Perleza, ekipa FK Vojvodina 1928.

     

     

    Viđena je jedna utakmica bez mnogo šansi, u kojoj se igra uglavnom odvijala između dva šesnaesterca. Ekipa Vojvodine, koja je u 51. minutu na terenu zbog drugog žutog kartona ostala bez pridošlice iz zrenjaninskog Radničkog Bogdana Jovanova, postavila je visoko odbranu, koju domaći do kraja meča nisu uspeli da probiju.

     

    Pročitajte još: Ubedljiv poraz odbojkaša na gostovanju u Novom Sadu

     

    Na taj način, komšijski derbi završen je najnepopularnijim rezultatom 0:0.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport