• Kompanija „Radun AVIA“ bila važan deo drugog Zrenjaninskog maratona

    Kompanija Radun AVIA uvek je tu da podrži nešto lepo, vredno i humano. Baš iz tog razloga, tim ove kompanije bio je važan deo drugog Zrenjaninskog maratona.   PROČITAJTE JOŠ: Drugi Zrenjaninski maraton i kompanija „Levi9 IT“ zajedno za NURDOR   „Nisu se još slegli utisci sa Zrenjaninskog maratona, jer kad vas obgrli energija velikog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kompanija „Radun AVIA“ bila važan deo drugog Zrenjaninskog maratona

    Kompanija Radun AVIA uvek je tu da podrži nešto lepo, vredno i humano. Baš iz tog razloga, tim ove kompanije bio je važan deo drugog Zrenjaninskog maratona.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Drugi Zrenjaninski maraton i kompanija „Levi9 IT“ zajedno za NURDOR

     

    „Nisu se još slegli utisci sa Zrenjaninskog maratona, jer kad vas obgrli energija velikog događaja i velikog broja učesnika, to je reka koja nosi i ne napušta lako. Preko 800 učesnika i odlična organizacija Maraton tima Zrenjanin čini da smo ponosni što je i tim AVIA uzeo učešće u ovom događaju“, kažu za portal zrenjaninski.com u kompaniji Radun AVIA.

     

     

    Ponosni su u kompaniji AVIA na nekoliko pobeda.

     

    „Odneli smo nekoliko pobeda. Kao tim, bili smo brojni, vedri i upadljivi. Nosila nas je želja za izlaskom iz zone komfora, pa su mnogi od nas pobedili sebe. Kažu da je naša limunada bila najkrepkije osveženje takmičarima na završetku trke. Na kraju, pobeda je i samo učešće na ovakvom događaju humanitarnog karaktera gde novac prikupljen na maratonu odlazi za lečenje dece, odnosno NURDOR-u“, kažu u kompaniji Radun AVIA.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    radun avia na zrenjaninskom maratonu
    Foto: Radun AVIA

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport