• Drugi Zrenjaninski maraton i kompanija „Levi9 IT“ zajedno za NURDOR

    Zrenjanin je juče bio atletska prestonica Evrope, koja je okupila ljubitelje sporta u srcu Banata, gde je oko 800 trkača učestvovalo u različitim maratonskim disciplinama. Pored takmičarskog, rekreativnog i zabavnog, drugi Zrenjaninski maraton imao je i humanitarni karakter – kroz donaciju kompanije Levi9 IT Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).   PROČITAJTE JOŠ: Dragan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Drugi Zrenjaninski maraton i kompanija „Levi9 IT“ zajedno za NURDOR

    Zrenjanin je juče bio atletska prestonica Evrope, koja je okupila ljubitelje sporta u srcu Banata, gde je oko 800 trkača učestvovalo u različitim maratonskim disciplinama. Pored takmičarskog, rekreativnog i zabavnog, drugi Zrenjaninski maraton imao je i humanitarni karakter – kroz donaciju kompanije Levi9 IT Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dragan Mladenović i Jovana Stelkić pobednici Zrenjaninskog maratona

     

    IT kompanija Levi9 u Zrenjaninu okuplja oko 70 IT eksperata. Oni zajedno sa kolegama iz Novog Sada i Beograda rade na različitim projektima za klijente širom Evrope. Da su ponosni što su deo projekta šire društvene odgovornosti pokazuje i primer Najnera Filipa Orelja, Zrenjaninca koji je za ovu priliku po prvi put zamenio bicikl trčanjem.

     

    – Kada sam čuo da Levi9 podržava i NURDOR kroz otkup pretrčanih kilometara, to je za mene bila posebna motivacija da se po prvi put priključim maratonu. Istrčao sam „Trku zadovoljstva“ i nosim izuzetno pozitivne utiske – kaže Filip Orelj, Senior Software Developer.

     

    On veruje da će mu ovo iskustvo biti motivacija da se sledeće godine oproba i na duže staze.

     

    zaposleni u kompaniji levi9 it učestvovali u maratonu

     

    Prilika da se podrži NURDOR

     

    Novac prikupljen na maratonu biće podrška NURDOR-u u realizaciji njihovog projekta Roditeljske kuće. Ovaj smeštaj predstavlja važan vid materijalne i psiho-socijalne podrške roditeljima i deci koji prolaze kroz dugotrajno onkološko lečenje van mesta prebivališta.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Trčanje je jedna od omiljenih aktivnosti kolega u Levi9. Vrlo često Najneri zajedno trče na različitim formalnim i neformalnim događajima. Pružili smo podršku Zrenjaninskom maratonu i prve godine kada je sportsko udruženje Maraton Tim Zrenjanin sve pokrenulo. S velikim zadovoljstvom podršku smo nastavili i 2022. jer je ovo jedan od glavnih događaja u našem gradu. Međutim, ono što nam je posebno važno jeste prilika da podržimo NURDOR – kaže Isidora Bakoš Vojnović, Talent partner u okviru Levi9 zrenjaninske kancelarije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin