• KMF Jastrebac naneo težak poraz zrenjaninskim futsalerima (Foto)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF Jastrebac (Blace) 1:5 (poluvreme 1:2)   Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a pretrpela je u petak, 20. novembra, drugi ovosezonski poraz. Četa Milivoja Batinice bila je primorana da pognute glave napusti parket Kristalne dvorane, pošto je u utakmici 10. kola Druge lige Srbije nadigrana i ubedljivo poražena od gostiju iz Blaca, ekipe […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KMF Jastrebac naneo težak poraz zrenjaninskim futsalerima (Foto)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF Jastrebac (Blace) 1:5 (poluvreme 1:2)

     

    Futsal ekipa zrenjaninskog SAS-a pretrpela je u petak, 20. novembra, drugi ovosezonski poraz. Četa Milivoja Batinice bila je primorana da pognute glave napusti parket Kristalne dvorane, pošto je u utakmici 10. kola Druge lige Srbije nadigrana i ubedljivo poražena od gostiju iz Blaca, ekipe KMF Jastrebac. Gosti su slavili rezultatom 5:1.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nastavljaju trijumfalni niz: Pobeda Proletera u Crvenki (Foto)

     

    Jedini gol za Zrenjanince postigao je Branislav Lojpur u 15. minutu susreta. Kod gostiju, mrežu Đure Rodića su pogađali trostruki strelac Milan Miljković, kao i Stefan Spasić i Dušan Vukajlović.

     

     

    – Loše smo otvorili utakmicu. Možda smo mogli da povedemo, pa bi sve to išlo drugačijim tokom. Mislim da je uzrok poraza bio nedostatak koncentracije mojih igrača ali, ispred svega, kao glavni razlog vidim nedostatak treninga. Zbog korone zaista imamo malo igrača na treningu, što se danas pokazalo kao najveći problem. Ekipa iz Blaca je dobra i iskusna. Gosti su više trčali u toku utakmice, a mi smo, s druge strane, mnogo promašivali – izjavio je prvi strateg zrenjaninskih futsalera Milivoj Batinica, po završetku utakmice.

     

    Već u sredu, 25. novembra, ekipu KMF SAS očekuje novo iskušenje. Zrenjaninski žuto-beli će na parketu Kristalne dvorane, u zaostaloj utakmici 8. kola, dočekati ekipu KMF Palež iz Obrenovca.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport