• Nastavljaju trijumfalni niz: Pobeda Proletera u Crvenki (Foto)

    RK Crvenka – RK Proleter (Zrenjanin) 25:33 (poluvreme 9:15)   Trijumfalni niz je nastavljen. Rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su u sredu, 18. novembra, i treću uzastopnu pobedu. Ovog puta, Zrenjaninci su slavili na gostovanju u Crvenki, u zaostaloj utakmici 6. kola ARKUS lige – grupa A, protiv istoimene ekipe, rezultatom 33:25.   PROČITAJTE JOŠ: Jedinstvo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nastavljaju trijumfalni niz: Pobeda Proletera u Crvenki (Foto)

    RK Crvenka – RK Proleter (Zrenjanin) 25:33 (poluvreme 9:15)

     

    Trijumfalni niz je nastavljen. Rukometaši zrenjaninskog Proletera zabeležili su u sredu, 18. novembra, i treću uzastopnu pobedu. Ovog puta, Zrenjaninci su slavili na gostovanju u Crvenki, u zaostaloj utakmici 6. kola ARKUS lige – grupa A, protiv istoimene ekipe, rezultatom 33:25.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jedinstvo sve bliže tituli jesenjeg prvaka Vojvođanske lige Istok

     

    Najefikasniji među izabranicima Momira Rnića bili su Aleksa Gaćinović i Saša Terzić sa po sedam postignutih pogodaka. David Pešić je dao šest, a pet puta se u listu strelaca upisao Nebojša Kanižaj. Predrag Krivošija je na ovom susretu postigao tri, dva puta je protivničku mrežu zatresao Ognjen Karlaš, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Nenad Todorov i Vesko Barjaktarević.

     

    Za igrača utakmice proglašen je sedmostruki strelac iz redova Proletera Aleksa Gaćinović.

     

    aleksa gaćinović
    Foto: ARKUS liga

     

    Zrenjaninski crveno-beli se trenutno nalaze na petoj poziciji u tekućem šampionatu, sa šest sakupljenih bodova i utakmicom manje u odnosu na konkurente.

     

    Već u nedelju, 22. novembra, rukometaše Proletera očekuje novo iskušenje, kada će u okviru 8. kola, na parketu Kristalne dvorane, dočekati ekipu RK Dinamo iz Pančeva. Zaostali meč 7. kola, u kojem izabranici Momira Rnića dočekuju novosadsku Vojvodinu, na programu je u sredu, 25. novembra.

     

    Tekst: Zoran Bogaroški

    Foto: ARKUS liga

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport