• Klub predstavio pojačanje: Ognjen Đuričin novi član Krupe

    Bivši igrač fudbalskih klubova Vojvodina i IMT Ognjen Đuričin novi je član Krupe, koja je prošlu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske završila na prvom mestu na tabeli, sa sedam bodova razlike u odnosu na drugoplasiranu Slogu iz Doboja.   Momak koji je rođen 1995. godine u Zrenjaninu, a odrastao u Novom Bečeju, igra na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Klub predstavio pojačanje: Ognjen Đuričin novi član Krupe

    Bivši igrač fudbalskih klubova Vojvodina i IMT Ognjen Đuričin novi je član Krupe, koja je prošlu sezonu u Prvoj ligi Republike Srpske završila na prvom mestu na tabeli, sa sedam bodova razlike u odnosu na drugoplasiranu Slogu iz Doboja.

     

    Momak koji je rođen 1995. godine u Zrenjaninu, a odrastao u Novom Bečeju, igra na poziciji veznog igrača.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Srbija u četvrtfinalu Evropskog prvenstva, Šarenac najefikasniji igrač

     

    U Krupu je stigao iz FK IMT Novi Beograd, koji nastupa u Prvoj ligi Srbije. Još je igrao za Jedinstvo iz Novog Bečeja, Bečej, Spartak iz Subotice, Vojvodinu iz Novog Sada i Radnički iz Niša.

     

    – Drago mi je što sam postao član ovog kluba. Potrudiću se i dati sve od sebe da ispunimo cilj koji je zacrtan pre sezone. Hvala ljudima iz kluba na ukazanom poverenju, potrudiću se da ispunim njihova očekivanja. Ovo je pravi put za ovako jedan klub, da se nađe u najvećem takmičenju u Bosni i Hercegovini. Prezadoviljan sam uslovima koje klub pruža, na meni je samo da radim i da pružam maksimum – poručio je Ognjen Đuričin prilikom predstavljanja u prostorijama FK Krupa iz Krupe na Vrbasu, nadomak Banjaluke.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport