• Klečanke po treći put u poslednja dva meseca izgubile od Uba

    ŽOK Ub – ŽOK Klek 3:0 (25:17, 25:16, 28:26)   Odbojkašice Kleka zabeležile su u petak, 27. decembra, i deseti ovosezonski poraz, ovog puta na gostovanju u Ubu, u okviru 13. kola Super lige Srbije. Ubljanke su tako, po treći put u poslednja dva meseca, uspele da savladaju izabranice Zorana Pavlovića maksimalnim rezultatom 3:0.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Klečanke po treći put u poslednja dva meseca izgubile od Uba

    ŽOK Ub – ŽOK Klek 3:0 (25:17, 25:16, 28:26)

     

    Odbojkašice Kleka zabeležile su u petak, 27. decembra, i deseti ovosezonski poraz, ovog puta na gostovanju u Ubu, u okviru 13. kola Super lige Srbije. Ubljanke su tako, po treći put u poslednja dva meseca, uspele da savladaju izabranice Zorana Pavlovića maksimalnim rezultatom 3:0.

     

    Jedina raspoložena u redovima Kleka bila je Nataša Savović, koja je zabeležila osamnaest direktnih poena. Ostale odbojkašice Kleka ostale su na jednocifrenom broju poena.

     

    Pročitajte još: Teodora Racić jedna je od najuspešnijih zrenjaninskih šahistkinja

     

    Nakon ovog poraza, ŽOK Klek pao je za jednu poziciju na tabeli, te se sada nalazi na osmom mestu, sa ukupno sakupljenih deset bodova.

     

    Sledi tronedeljna pauza, a u nastavku šampionata Klečanke će 17. januara na svom parketu dočekati jednog od glavnih pretedenata za osvajanje šampionske titule. U pitanju je ekipa Jedinstva iz Stare Pazove.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport