• Klečanke demonstrirale veliku borbenost i izvojevale pobedu (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Jedinstvo (Stara Pazova) 3:1 (25:14, 25:18, 22:25, 25:15)   Odbojkašice Kleka izvojevale su u subotu, 18. januara, veoma važnu pobedu na domaćem terenu, savladavši u okviru 14. kola Super lige Srbije blagog favorita, trećeplasiranu ekipu na tabeli, ŽOK Jedinstvo iz Stare Pazove rezultatom 3:1.   Velika borbenost i samopouzdanje u svim […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Klečanke demonstrirale veliku borbenost i izvojevale pobedu (Foto)

    ŽOK Klek – ŽOK Jedinstvo (Stara Pazova) 3:1 (25:14, 25:18, 22:25, 25:15)

     

    Odbojkašice Kleka izvojevale su u subotu, 18. januara, veoma važnu pobedu na domaćem terenu, savladavši u okviru 14. kola Super lige Srbije blagog favorita, trećeplasiranu ekipu na tabeli, ŽOK Jedinstvo iz Stare Pazove rezultatom 3:1.

     

    Velika borbenost i samopouzdanje u svim segmentima igre bili su ključni za ostvarivanje ove pobede za izabranice Zorana Pavlovića.

     

     

    Angažovanje nove igračice Sare Vujnić Purčar bio je pravi potez uprave Klečanki, s obzirom na to da se nova odbojkašica fantastično uklopila u ekipu, te uz Natašu Savović,  Nevenu Džamić, Tamaru i Mariju Miljević, Sofiju Deurić i ostale, činila pravi uigrani tim i opravdala poverenje koje su čelnici ŽOK Klek uložili da je dovedu kao veliko pojačanje.

     

    Pročitajte još: Mlada futsal reprezentacija Srbije održala prvi trening u Zrenjaninu (Foto)

     

    Nakon ovog kola, Klečanke se nalaze na sedmom mestu na tabeli sa ukupno sakupljenih 13 bodova.

     

    U narednom kolu, izabranice Zorana Pavlovića putuju u prestonicu, gde će snage odmeriti sa trenutno poslednjeplasiranom ekipom na tabeli, ŽOK Beograd.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport