• KK Bagljaš pripremio poklone za sve mališane koji upišu školu košarke

    Nema dileme: košarka je jedan od najboljih izbora za vaše mališane. Košarka, jedan od najlepših sportova sa loptom, donosi mnogo dobrog za fizički i psihički razvoj dece.   Dokazano je da košarka izuzetno dobro utiče na ceo kardiovaskularni sistem.   Na košarkaškom treningu se trči, skače, vodi lopta, a sve to kombinovano doprinosi većoj izdržljivosti, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KK Bagljaš pripremio poklone za sve mališane koji upišu školu košarke

    Nema dileme: košarka je jedan od najboljih izbora za vaše mališane. Košarka, jedan od najlepših sportova sa loptom, donosi mnogo dobrog za fizički i psihički razvoj dece.

     

    Dokazano je da košarka izuzetno dobro utiče na ceo kardiovaskularni sistem.

     

    Na košarkaškom treningu se trči, skače, vodi lopta, a sve to kombinovano doprinosi većoj izdržljivosti, povećava nivo energije, odlično utiče na metabolizam…

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleter odličan na prvenstvu Vojvodine održanom u Zrenjaninu (Foto)

     

    Košarka omogućuje deci razvoj mišićne snage, kontrolu položaja tela u odnosu na protivnika ili loptu, odlična je za razvijanje ravnoteže kod dece.

     

    Košarka je brz sport u kom se misli brzo. To pomaže i u školi, a i u životu. A to samo znači da je dobra za telo, ali i za mozak i dušu.

     

    Trenirajući košarku, deca se uče da funkcionišu u timskoj atmosferi, da obraćaju pažnju na druge… Uče se obavezama i odgovornostima, poštovanju pravila… Nauče kako se ponašati u pobedi, a kako u porazu, šta su zajednička odgovornost, timski rad… I što je najvažnije, na košarkaškom treningu, na utakmicama, sklopiće se drugarstva i prijateljstva za ceo život.

     

    Košarka uz stručnjake svih profila

     

    A ako se pitate, pa gde sve to da pronađem, odgovor je – u Košarkaškom klubu Bagljaš iz Zrenjanina. KK Bagljaš je pokrenuo školu košarke uz moto „Počni na vreme, treniraj sa nama“.

     

    U ovom zrenjaninskom košarkaškom klubu u toku je upis dečaka rođenih 2011, 2012. i 2013. godine.

     

    Škola košarke održava se u sali Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“. Termini za treninge su ponedeljkom od 20 časova, a subotom i nedeljom od 10 časova.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Sa budućim polaznicima radiće košarkaški stručnjaci svih profila.

     

    Osim toga, za svoje nove članove KK Bagljaš je priredio toplu dobrodošlicu. Svaki novi polaznik dobiće na poklon promotivni dres košarkaškog kluba i prvi mesec gratis treninge.

     

    Svi zainteresovani za školu košarke KK Bagljaš mogu se prijaviti preko sajta kluba www.kkbagljas.rs, poslati email na adresu kkbagljas@gmail.com, preko društvenih mreža ili pozvati broj telefon 064 65 99 723.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ljubav i sport: Fudbaler Srđan Vorgić na utakmici zaprosio devojku! (Video)

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport