• Kik-bokseri Internacionala neprikosnoveni na prvenstvu u ful kontaktu

    Kik-bokseri Kluba borilačkih sportova Internacional iz Zrenjanina ostvarili su sjajne rezultate na prvenstvu Srbije u ful kontaktu, koje se ovog vikenda održava u Zaječaru.   Šampion A klase Bogdan Drašković je osvojio zlato među seniorima i pehar za najboljeg borca prvenstva u kategoriji do 63,5kg. Ovo je, ujedno, i olimpijska disciplina za Evropske igre 2023. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kik-bokseri Internacionala neprikosnoveni na prvenstvu u ful kontaktu

    Kik-bokseri Kluba borilačkih sportova Internacional iz Zrenjanina ostvarili su sjajne rezultate na prvenstvu Srbije u ful kontaktu, koje se ovog vikenda održava u Zaječaru.

     

    Šampion A klase Bogdan Drašković je osvojio zlato među seniorima i pehar za najboljeg borca prvenstva u kategoriji do 63,5kg. Ovo je, ujedno, i olimpijska disciplina za Evropske igre 2023. godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Svi putevi vode na Marakanu: Zvezdina akcija i u Zrenjaninu (Video)

     

    Njegova sestra Tijana Drašković je izborila zlato u juniorskoj konkurenciji.

     

    Iako je tek postala kadetkinja, Maša Damjanović je osvojila zlato u kategoriji mlađih juniorki, a najsjajnijim odličjem se okitila i Zorana Jovičić u kategoriji kadetkinja.

     

    Srebrne medalje su osvojile seniorka B klase Marina Damjanović i mlađa juniorka Sara Drašković.

     

    Bronza je pripala Lidiji i Balši Lekić, dok je Luka Bulatović ovog puta ostao bez medalje.

     

    kbs internacional

     

    Inače, KBS Internacional, na čijem je čelu trener Goran Zečević, u ukupnom plasmanu je treći klub u Srbiji u disciplini ful kontakt, u konkurenciji 205 prijavljenih takmičara iz 40 klubova.

     

    Prvenstvo Srbije u ful kontaktu, u konkurenciji seniora, juniora i kadeta održava se u Sportskom centru „Kraljevica“. Organizatori su Grad Zaječar i Kik-boks klub Fajt tim 019.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ful kontakt je disciplina kik-boksa koju ćemo naredne godine gledati na Svetskim borilačkim igrama u prestonici Saudijske Arabije – Rijadu, kao i na Evropskim igrama u Poljskoj.

     

    kbs internacional

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport