• Svi putevi vode na Marakanu: Zvezdina akcija i u Zrenjaninu (Video)

    Fudbalski klub Crvena zvezda organizovao je novu akciju u gradovima širom Srbije, između ostalog i u Zrenjaninu. Akcija je nazvana „Svi putevi vode na Marakanu“.   Crveno-bela ekspedicija je posetila dvadesetak gradova gde je postavila putokaze ka stadionu „Rajko Mitić“, a sve sa ciljem da pozove navijače na utakmicu između Crvene zvezde i Radničkog iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Svi putevi vode na Marakanu: Zvezdina akcija i u Zrenjaninu (Video)

    Fudbalski klub Crvena zvezda organizovao je novu akciju u gradovima širom Srbije, između ostalog i u Zrenjaninu. Akcija je nazvana „Svi putevi vode na Marakanu“.

     

    Crveno-bela ekspedicija je posetila dvadesetak gradova gde je postavila putokaze ka stadionu „Rajko Mitić“, a sve sa ciljem da pozove navijače na utakmicu između Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca, koja će biti odigrana u nedelju, od 17 časova, na Marakani.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Košarkaški sudija Milivoje Jovčić dobio specijalno priznanje od ABA lige

     

    Putokazi sa tačnom kilometražom do najvećeg fudbalskog igrališta u Srbiji postavljeni su i na Trgu slobode u Zrenjaninu. Na njima piše da je popularna Marakana odatle udaljena 81 kilometar.

     

    fk crvena zvezda - svi putevi vode na marakanu
    Foto: FK Crvena zvezda

     

    „Ovi putokazi su jasan pokazatelj svim zaljubljenicima u crveno-bele boje da zauzmu svoje mesto na tribinama i bodre izabranike Dejana Stankovića u poslednjoj utakmici pred početka plej-ofa“, saopštio je Fudbalski klub Crvena zvezda.

     

    Akcija poziva na utakmicu je trajala četiri dana, a u novom izdanju serijala emisije „Zvezda TV“ možete pogledati kako je ona protekla.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kadrove iz Zrenjanina možete da pogledate od 5:40 minuta.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Da dođu na stadion gde umesto da se bodri Zvezda, peva se kaljinka, uzvikuje Rusija-Srbija, okreće Anti EU/NATO barjak, i tako gura prst u oko celom svetu. Svi nose odeću zapadnih brendova, voze njihovi automobili, koriste Aple/Samsung telefoni, da li ide neko na Krim na letovanje od njih? Sramota l licemerje. A klub na sve to ćuti, jer se boji reakcije navijača koji dobijaju građevinske poslove od drżave?! To ima samo ovde.

    2. Naprednjacki odvratno.Ka pomislim na zvezdu pred ocima su mi navijaci-narko dileri,SA pesadija srpske nenormalne stranke,sluzavi vucic i beogradska lopovska burzujska kasta.Bilo bi lepse da je taj klub u drzavi nekih nasih neprijatelja

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin