• Karatisti Zrenjanina sa Kupa prijateljstva doneli osam medalja

    Karatisti Zrenjanina imali su zapažen nastup na tradicionalnom međunarodnom turniru „Kup prijateljstva“, koji je održan u nedelju u Novom Sadu.   Turnir je okupio veliki broj takmičara, a karatisti Zrenjanina su osvojili ukupno osam medalja.   PROČITAJTE JOŠ: Proleter i Mokra Gora podelili bodove u Novom Pazaru (Foto)   Posebno raduje zlatna medalja pionirki u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karatisti Zrenjanina sa Kupa prijateljstva doneli osam medalja

    Karatisti Zrenjanina imali su zapažen nastup na tradicionalnom međunarodnom turniru „Kup prijateljstva“, koji je održan u nedelju u Novom Sadu.

     

    Turnir je okupio veliki broj takmičara, a karatisti Zrenjanina su osvojili ukupno osam medalja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proleter i Mokra Gora podelili bodove u Novom Pazaru (Foto)

     

    Posebno raduje zlatna medalja pionirki u ekipnoj konkurenciji (Jelena Kerčov, Mila Salapura, Staša Ristović i Sara Šušak). Kako kažu u klubu, mlade takmičarke su pokazale veliku želju i borbenost.

     

    Zlatne medalje, pored pionirki, osvojili su i Jelena Kerčov (pionirka 2010. -40kg), Ivan Lagundžija (pionir 2010. +45kg) i Marina Oro (juniorka -53kg), kojoj je ovo bilo prvo takmičenje posle pauze.

     

    Srebrne medalje su osvojili Filip Hajdu (nada 2009. -37kg) i Veljko Kerčov (kadet -63kg), dok su bronzanim medaljama ovog puta morali da se zadovolje Mila Salapura (pionirka 2010. +40kg) i Anja Milenović (nada 2008. -39kg).

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Marko Ćušić, Sara Šušak, Staša Ristović i Milica Ognjenović zaustavljeni su u kvalifikacijama, ali je sigurno da će im ovo takmičenje biti veliko iskustvo.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport