• Karatista Srđan Marić na prijemu kod pokrajinskog sekretara za sport

    Reprezentativac Srbije u karateu i član zrenjaninskog Karate kluba Banatski cvet Srđan Marić bio je danas gost pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Daneta Baste.   Basta je u svom kabinetu upriličio prijem za zrenjaninskog karatistu koji je na prvenstvu Evrope u tradicionalnom karateu osvojio zlatnu medalju.   PROČITAJTE JOŠ: Takmičari Karate kluba Zadrugar nastavili […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Karatista Srđan Marić na prijemu kod pokrajinskog sekretara za sport

    Reprezentativac Srbije u karateu i član zrenjaninskog Karate kluba Banatski cvet Srđan Marić bio je danas gost pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Daneta Baste.

     

    Basta je u svom kabinetu upriličio prijem za zrenjaninskog karatistu koji je na prvenstvu Evrope u tradicionalnom karateu osvojio zlatnu medalju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičari Karate kluba Zadrugar nastavili sa sjajnim rezultatima

     

    Prvenstvo je održano od 29. do 31. oktobra u Beogradu, a učestvovali su takmičari iz 29 zemalja. Srđan Marić je osvojio zlato u disciplini kumite tim, zajedno sa takmičarima iz Karate kluba Crvena zvezda. Njegov klupski kolega Goran Samolovac osvojio je zlatnu medalju u disciplini fuku go i bronzanu u disciplini kate.

     

    Sekretar Basta čestitao je sportistima i stručnom timu na sjajnom rezultatu koji su postigli. Naglasio je da će Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu nastojati da u narednoj godini još intenzivnije podrži karatiste.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Današnjem prijemu prisustvovao je i Nikola Vukelić, trener i predsednik Karate kluba Banatski cvet. On je predstavio dosadašnje najznačajnije rezultate tog kluba na svetskim i evropskim šampionatima.

     

    srđan marić

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin