Sport Vesti Zrenjanin

Karatista Srđan Marić je vlasnik tri medalje sa svetskog prvenstva (Video)

srđan marić

Zrenjaninski karatista Srđan Marić takođe je jedan od promotera zrenjaninskog sporta i pojavljuje se u novim prigodnim video spotovima, predstavljenim ovih dana javnosti. Ovaj projekat su, da podsetimo, realizovali Grad Zrenjanin, Sportski savez Grada Zrenjanina i produkcija „Digital stil“.

 

Portal zrenjaninski.com će vam narednih dana predstaviti mlade promotere zrenjaninskog sporta, a reč je o veoma talentovanim sportistima.

 

Pročitajte još: Marina Đekić je mlada dama koja je neprikosnovena u ringu (Video)

 

Srđan Marić je član Karate kluba Banatski cvet. Ima 22 godine i student je zrenjaninskog Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“. Najznačajnije medalje u dosadašnjoj karijeri osvojio je na svetskom prvenstvu koje je održano prošle godine u Nemačkoj. Srđan je osvojio srebrnu medalju u apsolutnoj kategoriji, kao i dva bronzana odličja.

 

Dobitnik je Nagrade Sportskog saveza Grada Zrenjanina.

 

– Cilj mi je da jednog dana postanem karate trener i funkcioner u savezu, kao i da imam svoj klub – otkrio je Srđan neke od svojih planova u budućnosti.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM