• Kajakašima Begeja šest medalja u Kanjiži, najuspešniji Nikola Kovačević

    Kajakaši Begeja učestvovali su prethodnog vikenda na popularnom međunarodnom takmičenju na reci Tisi u Kanjiži. Takmičenje je ove godine okupilo 13 klubova, od toga tri iz susedne Mađarske.   Predvođeni trenerskim tandemom braće Đorđević, Zrenjaninci su osvojili šest medalja.   Pročitajte još: Fudbaleri Rusande odigrali prvu kontrolnu utakmicu (Foto)   Najuspešniji takmičar KK Begej bio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajakašima Begeja šest medalja u Kanjiži, najuspešniji Nikola Kovačević

    Kajakaši Begeja učestvovali su prethodnog vikenda na popularnom međunarodnom takmičenju na reci Tisi u Kanjiži. Takmičenje je ove godine okupilo 13 klubova, od toga tri iz susedne Mađarske.

     

    Predvođeni trenerskim tandemom braće Đorđević, Zrenjaninci su osvojili šest medalja.

     

    Pročitajte još: Fudbaleri Rusande odigrali prvu kontrolnu utakmicu (Foto)

     

    Najuspešniji takmičar KK Begej bio je Nikola Kovačević sa dve srebrne medalje. Prvu je osvojio u trci K-1500 metara seniori, a drugu u K-2500 mix u paru sa Beatrix Orban.

     

    Nataša Odadžić je u trci MK-1500 metara zauzela treće mesto u generaciji 2010-2011. U MK-4 trci na 500 metara dečaci Stefan Trubajić, Luka Oklobdžija, Đorđe Radišić i Danilo Đogović okitili su se bronzanom medaljom. Kod juniorki, Biljana Vukov u trci K-1500 metara bila je treća, dok je u K-2, u paru sa Nikolinom Margić, ponovila isti uspeh.

     

    Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport