• Fudbaleri Rusande odigrali prvu kontrolnu utakmicu (Foto)

    Fudbaleri Rusande iz Melenaca, koji su prethodne nedelje izvršili prozivku i otpočeli sa pripremama za nastupajuću sezonu u Područnoj ligi Zrenjanin, odigrali su u nedelju, 5. jula, prvu kontrolnu utakmicu.   Za rivala su imali ekipu Vojvodine iz Bašaida, tim koji je prošle sezone, nakon osvajanja prvog mesta u Međuopštinskoj ligi Kikinda – Žitište, izborio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Fudbaleri Rusande odigrali prvu kontrolnu utakmicu (Foto)

    Fudbaleri Rusande iz Melenaca, koji su prethodne nedelje izvršili prozivku i otpočeli sa pripremama za nastupajuću sezonu u Područnoj ligi Zrenjanin, odigrali su u nedelju, 5. jula, prvu kontrolnu utakmicu.

     

    Za rivala su imali ekipu Vojvodine iz Bašaida, tim koji je prošle sezone, nakon osvajanja prvog mesta u Međuopštinskoj ligi Kikinda – Žitište, izborio plasman u Područnu ligu.

     

    Pročitajte još: Završen turnir u Elemiru, Zmaj Jovina ponela pobednički pehar (Foto)

     

    Po izuzetno toplom vremenu, viđena je veoma lepa fudbalska predstava na stadionu SRC Rusanda. Malobrojna publika bila je u prilici da vidi čak pet pogodaka.

     

     

    Gosti iz Bašaida pokazali su se kao veoma tvrd orah za Melenčane. Već u prvom poluvremenu, golman melenačkih plavo-belih Milovan Kuručev tri puta je morao da vadi loptu iz svoje mreže. Ekipa Vojvodine bila je silovita i u drugom delu utakmice, tako da je u jednom trenutku prednost na njihovoj strani iznosila ubedljivih 0:4.

     

    Uspeli su fudbaleri Rusande do kraja meča da postignu počasni pogodak, te je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat glasio 1:4.

     

    Golove za ekipu Vojvodine iz Bašaida postigli su Todorov, koji se dva puta upisao u listu strelaca, zatim Furtula i Perić, dok je jedini pogodak za domaće delo Škondrića.

     

    Tekst: Zoran Bogaroški

    Foto: Dejan Kuručev

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport