• Kajakaši Begeja marljivo treniraju i spremaju se za nove pobede

    Kajakaši Begeja iz Zrenjanina marljivo treniraju u klupskoj teretani i na vodi, kako bi što spremnije dočekali takmičarsku sezonu koja počinje u aprilu, kada se održava i jedno od najbitnijih takmičenja za izbor u reperezentativne selekcije.   Beatrix Orban, Stevan Bojanić i Nikola Kovačević uskoro će i na pripreme u primorske krajeve sa reprezentativnim selekcijama. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kajakaši Begeja marljivo treniraju i spremaju se za nove pobede

    Kajakaši Begeja iz Zrenjanina marljivo treniraju u klupskoj teretani i na vodi, kako bi što spremnije dočekali takmičarsku sezonu koja počinje u aprilu, kada se održava i jedno od najbitnijih takmičenja za izbor u reperezentativne selekcije.

     

    Beatrix Orban, Stevan Bojanić i Nikola Kovačević uskoro će i na pripreme u primorske krajeve sa reprezentativnim selekcijama.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vandalizam na stadionu OFK Begej: Nemile scene u pripremnom periodu

     

    Nikola Kovačević, višegodišnji reprezentativac Srbije i finalista prošlogodišnjeg evropskog prvenstva, od 13. februara do 27. marta boraviće sa seniorskom reprezentacijom u Antaliji. Nikola je i prošle godine učestvovao na pripremama u Turskoj, koja se pokazala kao najbolja destinacija za ovaj period treniranja na vodi, imajući u vidu tamošnju klimu.

     

    Stevan Bojanić će od 9. do 20. februara boraviti u Trebinju sa najboljim kadetima i juniorima Srbije. Beatrix Orban će biti tamo od 20. februara do 5. marta sa juniorskom reprezentacijom.

     

    Svi ostali takmičari će u Zrenjaninu raditi sa trenerima Goranom i Srđanom Đorđevićem i Jožefom Juhasom.

     

    – Beograd će ove godine, u junu, biti domaćin Evropskog prvenstva za juniore i mlađe seniore. To je prava prilika da kao domaćini pokušamo da se domognemo medalje na zvaničnim međunarodnim takmičenjima – kaže trener Goran Đorđević.

     

    On navodi da su kajakaši Begeja sa zimskim pripremema počeli još u oktobru.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zadovoljni smo dosadašnjom formom svih takmičara i nastavljamo istim tempom. Zahvalni smo Kajakaškom savezu Srbije i Ministarstvu omladine i sporta, jer smo dobili značajna sredstva za obnovu i sređivanje klupske teretane, kupovinu najsavremenije sportske opreme i za nagrade najboljim takmičarima – navodi Đorđević.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport