• Rukometašice Srbije okupile se u Zrenjaninu uoči gostovanja u Turskoj

    Rukometašice Srbije okupile su se u EHF nedelji nacionalnih timova i u Zrenjaninu započele pripreme za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.   Pred seniorkama su poslednje dve kvalifikacione utakmice za plasman na EHF EURO 2022.   PROČITAJTE JOŠ: Lav Adamov je jedan od najboljih mladih veslača iz našeg grada   Meč sa Turskom je na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Rukometašice Srbije okupile se u Zrenjaninu uoči gostovanja u Turskoj

    Rukometašice Srbije okupile su se u EHF nedelji nacionalnih timova i u Zrenjaninu započele pripreme za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

     

    Pred seniorkama su poslednje dve kvalifikacione utakmice za plasman na EHF EURO 2022.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Lav Adamov je jedan od najboljih mladih veslača iz našeg grada

     

    Meč sa Turskom je na programu 20. aprila, od 16.30 časova, i igra se u turskom gradu Kastamonu. U poslednjem kolu Srbija dočekuje Island, a meč je na programu 23. aprila, u 18 časova, u Zrenjaninu.

     

    U dosadašnjem toku kvalifikacija Srbija je ostvarila pobede protiv Turske i Švedske u Zrenjaninu, dok je na gostujućem terenu pretrpela poraze od selekcija Islanda i Švedske.

     

    – Počele smo malo ranije sa pripremama, što je super. Imaćemo koji dan više da se spremimo, zato što nas čeka dug put u Tursku. Utakmica tamo neće biti laka. Nakon toga nas očekuje put nazad i imamo malo vremena da se spremimo za Island. Nadam se da će navijači doći u što većem broju i da će to biti jedna lepa utakmica – izjavila je reprezentativka Anđela Janjušević.

     

    rukometašice srbije
    Foto: Rukometni savez Srbije

     

    Jovana Risović se zahvalila domaćoj publici na podršci na prošloj utakmici i izrazila nadu da će tako biti i u subotu u Zrenjaninu, na odlučujućoj utakmici sa Islandom.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Pre toga moramo da se koncentrišemo na meč sa Turskom. Turkinje su jako nezgodne kad igraju kod kuće. Imaju igračice koje su igrale i Ligu šampiona – kazala je Risović.

     

    rukometašice srbije
    Foto: Rukometni savez Srbije

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport