• Kadeti i omladinci: Veoma uspešan vikend za zrenjaninske fudbalere (Foto)

    Proteklog vikenda nastavljena su fudbalska prvenstva u mlađim uzrasnim kategorijama.   U okviru Kadetske lige Vojvodine, mečeve 4. kola su, sa velikim uspehom, odigrala oba zrenjaninska kluba.   Kadeti Proletera su u subotu, 5. septembra, izvojevali drugu ovosezonsku pobedu, što im je sa ukupno osvojenih sedam bodova omogućilo proboj do treće pozicije na tabeli. Oni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kadeti i omladinci: Veoma uspešan vikend za zrenjaninske fudbalere (Foto)

    Proteklog vikenda nastavljena su fudbalska prvenstva u mlađim uzrasnim kategorijama.

     

    U okviru Kadetske lige Vojvodine, mečeve 4. kola su, sa velikim uspehom, odigrala oba zrenjaninska kluba.

     

    Kadeti Proletera su u subotu, 5. septembra, izvojevali drugu ovosezonsku pobedu, što im je sa ukupno osvojenih sedam bodova omogućilo proboj do treće pozicije na tabeli. Oni su na pomoćnom terenu stadiona kraj Karađorđevog parka savladali ekipu Radničkog iz Nove Pazove rezultatom 3:1. Pogotke za izabranike Amira Teljigovića postigli su Đorđe Dragović, Filip Brankov i Nikola Kovačević.

     

    U narednom, 5. kolu, kadetima Proletera sledi gostovanje u Novom Sadu, gde će igrati protiv ekipe Indeksa, koja u dosadašnjem delu prvenstva nije osvojila ni jedan bod.

     

     

    Kadeti Radničkog nastavili su pobedonosni niz. Oni su u nedelju na stadionu kraj Skrobare bili bolji od novosadskog Indeksa, savladavši ih rezultatom 4:1. Golove za crveno-crne postigli su Vukoje, Krstić i dvostruki strelac Pavlov. Nakon ove pobede, Radnički se osamostalio na vrhu tabele, sa ukupno osvojenih dvanaest bodova.

     

    Izabranicima Vladimira Grbušića u narednom kolu sledi gostovanje u Pančevu, gde će se sastati sa domaćom ekipom Železničar.

     

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pionirska liga: Sporto 023 slavio u gradskom derbiju (Foto)

     

    Pobedonosni niz za zrenjaninski fudbal ovog vikenda u mlađim uzrasnim kategorijama liga Vojvodine zaključili su omladinci Radničkog. Oni su u nedelju, na svom terenu, takođe savladali svoje vršnjake iz Indeksa. Rezultat je bio 3:1. Strelci za izabranike Milenka Kikija Milakovića bili su Veljko Zemunski, Marko Jankov i Nemanja Buratović. Bila je ovo treća ovosezonska pobeda omladinaca Radničkog, koja ih svrstava na treću poziciju na tabeli.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport