• Kadeti i omladinci: Proleter remizirao, Radnički slavio u oba meča (Foto)

    Proteklog vikenda su nastavljeni fudbalski šampionati u ligama mlađih uzrasnih kategorija, koji se odvijaju pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza Vojvodine.   U okviru Kadetske lige, u subotu, 22. avgusta, na pomoćnom terenu stadiona na Karađorđevom parku viđen je jedan nesvakidašnji meč. Ekipa Proletera, koja se sastala sa Podrinjem iz Mačvanske Mitrovice, uspela je da ispusti prednost […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kadeti i omladinci: Proleter remizirao, Radnički slavio u oba meča (Foto)

    Proteklog vikenda su nastavljeni fudbalski šampionati u ligama mlađih uzrasnih kategorija, koji se odvijaju pod pokroviteljstvom Fudbalskog saveza Vojvodine.

     

    U okviru Kadetske lige, u subotu, 22. avgusta, na pomoćnom terenu stadiona na Karađorđevom parku viđen je jedan nesvakidašnji meč. Ekipa Proletera, koja se sastala sa Podrinjem iz Mačvanske Mitrovice, uspela je da ispusti prednost od 4:0, koju je imala sve do 60. minuta meča. U poslednjim minutima ovog susreta, izabranici Amira Teljigovića grčevitom odbranom uspeli su da sačuvaju samo bod. Krajnji rezultat je bio 4:4.

     

     

    Kadeti Radničkog savladali OFK Vršac

     

    U nedelju, na stadionu kraj Skrobare, kadeti Radničkog savladali su OFK Vršac rezultatom 2:1. Iako su zrenjaninski crveno-crni imali terensku inicijativu tokom većeg dela meča, prvi do vođstva stigli su gosti iz Vršca. Tako su prvih 45 minuta rešili u svoju korist.

     

    Veliki preokret Radničkog, za osvajanje sva tri boda, viđen je u nastavku utakmice. Golovima Pavlova i Draganića, izabranici Vladimira Grbušića upisali su nova tri boda, koja su ih dovela na vrh tabele, u društvo ekipa koje su u dosadašnjem delu prvenstva neporažene.

     

     

    Omladinci postigli četiri gola

     

    Nedelja, 23. avgust, bila je rezervisana i za prvu utakmicu koju su omladinci Radničkog odigrali na domaćem terenu u sezoni 2020/21. Oni su u okviru 2. kola Omladinske lige Vojvodine dočekali slabašnu ekipu Jedinstva iz Vlajkovca, koju su savladali rezultatom 4:2.

     

    Golove za Zrenjanince postigli su Jankov, koji se dva puta upisao u listu strelaca, zatim Kvrgić i Novakov.

     

     

    PROČITAJTE JOŠ: Loša uvertira pred finalni duel Kupa Vojvodine (Foto)

     

    U narednom kolu, kadeti Proletera gostovaće u Vršcu, dok će obe selekcije FK Radnički biti gost istoimenoj ekipi iz Nove Pazove.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport