• Juniorke Košarkaškog kluba Proleter treniraju na otvorenim terenima

    Juniorke Košarkaškog kluba Proleter vratile su se redovnom treniranju. Još nisu ušle u halu, a ovih dana počele su sa treninzima na otvorenim terenima u Domu borilačkih sportova, popularnom „Partizanu“.   – Treninzi su organizovani po grupama, jer poštujemo sve preporuke nadležnih. Iako su igračice trenirale kod kuće, dva meseca bez ozbiljnijih treninga prilično je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Juniorke Košarkaškog kluba Proleter treniraju na otvorenim terenima

    Juniorke Košarkaškog kluba Proleter vratile su se redovnom treniranju. Još nisu ušle u halu, a ovih dana počele su sa treninzima na otvorenim terenima u Domu borilačkih sportova, popularnom „Partizanu“.

     

    – Treninzi su organizovani po grupama, jer poštujemo sve preporuke nadležnih. Iako su igračice trenirale kod kuće, dva meseca bez ozbiljnijih treninga prilično je dug period, tako da se postepeno i lagano vraćamo u redovni trenažni proces – kaže za portal zrenjaninski.com Marko Marinkov, trener ŽKK Proleter.

     

    Upravo ovaj period, kada nema utakmica, za mlade košarkašice je i najvažniji.

     

    – Sada se najbolje trenira, kada nema utakmica, kada nema pritiska koji nose takmičenja. U ovom periodu se najbolje radi i mi ćemo ga iskoristiti na najbolji način – ističe Marinkov.

     

    Pročitajte još: Bek Proletera Uroš Elezović odlučio da završi igračku karijeru

     

    I u redovnoj situaciji, letnje pauze za košarkašice nema. Sada je definitivno neće biti, nego će se celo leto iskoristiti za pripreme za narednu sezonu.

     

    – Mnogima će treninzi biti najbolji deo dana i najzanimljviji deo raspusta. Primećujemo i sve veće interesovanje za žensku košarku, pa ćemo sa prijemom novih članica nastaviti i tokom čitavog leta. Naša najmlađa članica je 2009. godište, ali primamo i mlađe, tako da bih pozvao devojčice da nam se pridruže, treniraju sa nama i na najlepši način provedu ovo leto koje, po svemu sudeći, neće biti kao prethodna –  zaključuje Marinkov.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport