• Bek Proletera Uroš Elezović odlučio da završi igračku karijeru

    Bek Rukometnog kluba Proleter Uroš Elezović odlučio je da okonča igračku karijeru. Elezović je novinarima kazao da ozbiljno razmišlja o trenerskom pozivu i da će uskoro doneti konačnu odluku o tome čime će se baviti u budućnosti.   Uroš, koji je u januaru ove godine napunio 38 godina, ostvario je sjajne partije u dresu Proletera. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bek Proletera Uroš Elezović odlučio da završi igračku karijeru

    Bek Rukometnog kluba Proleter Uroš Elezović odlučio je da okonča igračku karijeru. Elezović je novinarima kazao da ozbiljno razmišlja o trenerskom pozivu i da će uskoro doneti konačnu odluku o tome čime će se baviti u budućnosti.

     

    Uroš, koji je u januaru ove godine napunio 38 godina, ostvario je sjajne partije u dresu Proletera. U sezoni 2019/2020, koja je poništena zbog pandemije koronavirusa, bio je jedan od najefikasnijih igrača u crveno-belom dresu.

     

    On se osvrnuo na učinak kluba iz grada na Begeju u prethodnim mesecima.

     

    – Tim iz Zrenjanina je imao potencijala, ali je bilo i logističkih problema u klubu. Pojedini igrači su došli iz nižih liga i nisu bili navikli na profesionalni rad. A teško je to uraditi preko noći – ocenio je Uroš Elezović.

     

    Pročitajte još: Mladi vaterpolisti počeli sa treninzima, za sada na terenima oko bazena

     

    On je Zrenjanincima poželeo mnogo sreće u narednom periodu. Podsetimo, usled odluke Rukometnog saveza Srbije da se poništi sezona 2019/2020. Proleter se spasio ispadanja iz ARKUS lige, što znači da će i naredne takmičarske sezone biti u elitnom društvu.

     

    – Dobro je za rukomet da je Proleter u najvišem rangu. Želim da dogodine napravi korak više – poručio je Elezović, koji je svojevremeno nastupao i za reprezentaciju Srbije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin