• Jovana Arsić se plasirala u četvrtinu finala ženskog skifa

    Prva takmičarka Olimpijskog tima Srbije koja je nastupala na Olimpijskim igrama u Tokiju, zrenjaninska veslačica Jovana Arsić, ostvarila je zacrtani cilj za današnji dan.   Ona je veslala kvalifikacionu trku u disciplini skif i trku završila na trećem mestu, što joj je donelo plasman u četvrtinu finala.   Jovana je trku završila sa vremenom 7:46.74, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jovana Arsić se plasirala u četvrtinu finala ženskog skifa

    Prva takmičarka Olimpijskog tima Srbije koja je nastupala na Olimpijskim igrama u Tokiju, zrenjaninska veslačica Jovana Arsić, ostvarila je zacrtani cilj za današnji dan.

     

    Ona je veslala kvalifikacionu trku u disciplini skif i trku završila na trećem mestu, što joj je donelo plasman u četvrtinu finala.

     

    Jovana je trku završila sa vremenom 7:46.74, a ispred nje su bile takmičarke iz Holandije i Novog Zelanda.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pobednici: Strahinja i Dario izašli iz ringa sa zlatom oko vrata (Foto)

     

    Nakon trke, Jovana je za sajt Olimpijskog komiteta Srbije izjavila da je zadovoljna i da je najvažnije da je ispunila svoj cilj.

     

    – Zadovoljna sam kako sam izveslala trku. Videla sam da imam snage i sledeći cilj je plasman u polufinale. Možda sam na kraju veslala rezervisano, želela sam da sačuvam snagu za naredne trke. Ovo je više bilo upoznavanje sa stazom i konkurencijom. Bilo je i malo treme, jer je ovo moj prvi nastup na Olimpijskim igrama, a zbog karantina, u kojem smo bili dve nedelje, izgubili smo mnogo treninga – izjavila je nakon završetka kvalifikacione trke Jovana Arsić.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Jovana na stazu opet izlazi u ponedeljak, u prepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, kada je očekuje trka četvrtine finala.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport