• Jovana Arsić na modnoj pisti: Predstavljena olimpijska kolekcija za Tokio

    Zrenjaninska veslačica Jovana Arsić nastupila je večeras na modnoj reviji u bašti Olimpijske kuće u Beogradu, na kojoj je predstavljena olimpijska kolekcija tima Srbije za Olimpijske igre u Tokiju.   Srpski olimpijci će na 32. Letnjim olimpijskim igrama u Japanu nositi opremu poljskog brenda 4F, kao i na prethodnim Igrama u Riju 2016. godine. Cela […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jovana Arsić na modnoj pisti: Predstavljena olimpijska kolekcija za Tokio

    Zrenjaninska veslačica Jovana Arsić nastupila je večeras na modnoj reviji u bašti Olimpijske kuće u Beogradu, na kojoj je predstavljena olimpijska kolekcija tima Srbije za Olimpijske igre u Tokiju.

     

    Srpski olimpijci će na 32. Letnjim olimpijskim igrama u Japanu nositi opremu poljskog brenda 4F, kao i na prethodnim Igrama u Riju 2016. godine. Cela kolekcija je, inače, bazirana na nacionalnim motivima i bojama Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Stonoteniski rekreativni centar i ove godine na usluzi Zrenjanincima

     

    Kolekcija se sastoji od četiri linije: svečane uniforme za ceremoniju otvaranja, opreme za trening, opreme za slobodno vreme i svečane opreme za ceremoniju dodele medalja.

     

    Specijalni gosti na modnoj pisti bili su predstavnici olimpijskog tima koji će braniti boje naše zemlje u Tokiju. Među njima je i naša veslačica Jovana Arsić.

     

    olimpijski tim srbije
    Foto: Olimpijski komitet Srbije

     

    Dve bronzane medalje u Italiji i Hrvatskoj

     

    Podsetimo, ona je početkom aprila izborila vizu za najveću planetarnu smotru vrhunskih sportista u disciplini skif na evropskim kvalifikacijama u italijanskom Varezeu.

     

    Jovana je uspela da osvoji bronzanu medalju i treće mesto u A finalu. To joj je automatski donelo plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

     

    Jovana Arsić je kroz cilj prošla sa vremenom 7:42,41 minuta. Ispred nje je bila Ukrajinka Dimčenko, aktuelna svetska šampionka, sa vremenom 7:41,30. Prva je kroz cilj prošla Ruskinja Ana Prahačen sa vremenom 7:30,57 minuta.

     

    Da je u sjajnoj formi naša mlada veslačica je pokazala i pre mesec i po dana, kada je na Svetskom kupu u Zagrebu osvojila treće mesto u finalu ženskog skifa. Jovana je kroz cilj prošla sa vremenom 07:49.00 iza takmičarki iz Austrije i Češke.

     

    Iako je Jovana u većem delu trke bila na drugom mestu, iza austrijske veslačice, i držala poziciju, Čehinja je ipak smogla snage i preuzela mesto za srebrnu medalju koju je držala do kraja.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Nakon plasmana na Olimpijske igre, Jovana nastavlja sa sjajnom formom i nadamo se da će ono najbolje uslediti u Tokiju“, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport