Sport Vesti Zrenjanin

Još osam medalja sa evropskih šampionata u bogatoj riznici Karate kluba Banatski cvet

banatski cvet

Takmičari Karate kluba Banatski cvet iz Zrenjanina osvojili su osam medalja na 36. Evropskom tradicionalnom karate šampionatu, koji je održan prošlog vikenda u Beogradu. Na prvenstvu su, inače, nastupili karatisti iz trideset zemalja.

 

Zrenjaninski klub Banatski cvet predstavljali su Sandra Bundić, Helena Šimon, Goran Samolovac, Srđan Marić, Filip Mihajlović, Matija Petrašku i Danilo Lisica.

 

PROČITAJTE JOŠ: Tri meča i tri pobede: Strahinja Rašović proglašen za najboljeg takmičara Kupa nacija

 

Goran Samolovac je u kategoriji veterana, u disciplini kate, osvojio zlato. Tri srebrne medalje su mu pripale u disciplinama borbe, ko-go i fuku-go.

 

 

Sandra Bundić je u kategoriji seniorki, u discipline kate, osvojila srebrnu medalju. Srebrom su se oktili i Srđan Marić i Filip Mihajlović koji su, zajedno sa Nenadom Đuričićem iz KK Crvena zvezda, činili muški seniorski tim.

 

Srđan Marić je u kategoriji seniora, u disciplini borbe, osvojio bronzano odličje.

 

Sandra Bundić i Goran Samolovac su na ovom šampionatu učestvovali i kao sudije, dok je Srđan Marić bio oficijelni fotograf šampionata.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Karate klub Banatski cvet u svojoj bogatoj riznici trenutno ima tri zlata, šest srebrnih i osam bronzanih medalja sa evropskih šampionata.

 

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak