• Jelena i Rastko bez premca na prvenstvu Vojvodine za pionire i nade

    U Novom Bečeju je održano prvenstvo Vojvodine za pionire i nade, a na njemu je učestvovalo i dvoje takmičara Karate kluba Zrenjanin.   Jelena Kerčov je u kategoriji pionirki 2010. godište -36kg osvojila prvo mesto. Rastko Marković je u kategoriji pionira 2009. godište -42kg takođe osvojio prvo mesto.   PROČITAJTE JOŠ: Talentovani golman Stefan Ćirović […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jelena i Rastko bez premca na prvenstvu Vojvodine za pionire i nade

    U Novom Bečeju je održano prvenstvo Vojvodine za pionire i nade, a na njemu je učestvovalo i dvoje takmičara Karate kluba Zrenjanin.

     

    Jelena Kerčov je u kategoriji pionirki 2010. godište -36kg osvojila prvo mesto. Rastko Marković je u kategoriji pionira 2009. godište -42kg takođe osvojio prvo mesto.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Talentovani golman Stefan Ćirović deo ekipe koja briljira u bazenu (Foto)

     

    „Raduje nas odličan nastup naših mladih takmičara i sa nestrpljenjem čekamo prvenstvo Srbije koje će se održati prvog vikenda aprila“, poručuju iz KK Zrenjanin.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport