• Jedinstvo ne zna za poraz: Karađorđevčani čvrsto drže lidersku poziciju

    Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva čvrsto drži lidersku poziciju u Vojvođanskoj ligi Istok, pošto u dosadašnjem delu prvenstva nije pretrpeo nijedan poraz. Klupski menadžment uveren je da će biti prvi i nakon predstojećeg komšijskog derbija.   – Sve što smo zamislili pre početka sezone i ostvarili smo. Sačuvali smo gro igračkog kadra i doveli […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jedinstvo ne zna za poraz: Karađorđevčani čvrsto drže lidersku poziciju

    Fudbalski klub Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva čvrsto drži lidersku poziciju u Vojvođanskoj ligi Istok, pošto u dosadašnjem delu prvenstva nije pretrpeo nijedan poraz. Klupski menadžment uveren je da će biti prvi i nakon predstojećeg komšijskog derbija.

     

    – Sve što smo zamislili pre početka sezone i ostvarili smo. Sačuvali smo gro igračkog kadra i doveli pojačanja, najpre povratnika Žarka Đokića, pa Ognjena Jeftinića iz Vojvode Stepe, zatim Ivana Markoskog i Jovana Kujundžića. Finansijskih problema, kao i svi drugi klubovi, imamo. Ipak, opstajemo i funkcionišemo, uz podršku Opštine Žitište. Uvereni smo da su naše ambicije da očuvamo prvo mesto sasvim realne i ostvarive – kaže za portal zrenjaninski.com potpredsednik FK Jedinstvo Dragan Radaković.

     

    Veliki korak ka osvajanju titule prvaka

     

    Fudbaleri ovog kluba načinili su veliki korak ka osvajanju titule prvaka. Savladali su direktnog rivala za lidersku poziciju u ligi, FK Mladost iz Omoljice. Sada im predstoji težak okršaj, komšijski derbi sa Fudbalskim klubom Begej iz Žitišta.

     

    – Ni pehovi, kao što je povreda važnog igrača Nenada Živanova, neće nas omesti da nastavimo sa dobrim rezultatima. Verujem da ćemo u preostalih šest kola zadržati prvo mesto. Da nismo imali kikseve protiv Krajine i Srpske Crnje, kada smo u zaustavnom vremenu primali golove i umesto tri beležili po bod, već sada bi priča praktično bila završena – zaključuje Radaković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Debi kod kuće: Proleter sledećeg vikenda dočekuje ekipu Palilule

     

    Kao recept za uspeh on navodi izvanrednu atmosferu u klubu i maksimalno angažovanje svih. Od predsednika Siniše Čubrila i Milana Baste, koji je, po njegovim rečima, duša kluba, pa do fudbalera i svih koji vole klub.

     

    – Mi smo jedina ekipa ovog ranga koja devet godina ne menja upravu. Sve obaveze kluba prema igračima i angažovanima poštuju se maksimalno. Zbog toga ni rezultati ne izostaju – poručuje Radaković.

     

    Sve sportske vesti iz Zrenjanina i okoline možete da pratite u našoj rubrici SPORT.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport