• Debi kod kuće: Proleter sledećeg vikenda dočekuje ekipu Palilule

    U trećem kolu Prve A lige Srbije vaterpolisti zrenjaninskog Proletera u subotu, 31. oktobra, debituju u domaćem bazenu. Oni će u nastavku prvenstva ugostiti ekipu Palilule iz Beograda.   Palilula je u prva dva kola zabeležila dva poraza, ali Proleter ulazi u ovu utakmicu maksimalno angažovano i očekuje se treći uzastopni trijumf.   Ono što […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Debi kod kuće: Proleter sledećeg vikenda dočekuje ekipu Palilule

    U trećem kolu Prve A lige Srbije vaterpolisti zrenjaninskog Proletera u subotu, 31. oktobra, debituju u domaćem bazenu. Oni će u nastavku prvenstva ugostiti ekipu Palilule iz Beograda.

     

    Palilula je u prva dva kola zabeležila dva poraza, ali Proleter ulazi u ovu utakmicu maksimalno angažovano i očekuje se treći uzastopni trijumf.

     

    Ono što raduje je dobra atmosfera u klubu. Vlada timski duh i ovo je prilika da mlađi zrenjaninski igrači stasaju uz iskusne – Matkovića, Ćatovića, Naćuka, Tomićevića i Čabrila. Posebno treba istaći povratak igrača koji su počeli prve vaterpolo korake u bazenu kraj Šećerane, braće Luke i Mateje Bosića i Milijana Ćurčina. Oni su odlučili da podrže visoke ambicije kluba, koji uz pomoć Grada Zrenjanina i PerSu marketa, kao generalnog sponzora, ide ka Super ligi Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fudbalerke Proletera se baš raspucale: Protivnički gol se tresao osam puta

     

    Luka Bosić se vratio u Proleter posle igranja u ekipama Radničkog iz Kragujevca, Valjeva i Starog Grada iz Beograda. Nastupao je i u mlađim selekcijama reprezentacije Srbije. Nastupao je na svetskom juniorskom prvenstvu u Podgorici, gde je Srbija zauzela peto mesto, a Luka je bio jedan od naših najboljih igrača u reprezentaciji.

     

    Mateja Bosić se vratio iz ekipe Radničkog iz Kragujevca, a prošle godine je bio član juniorske reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Tbilisiju.

     

    Milijan Ćurčin je u više navrata bio na pripremama mlađih selekcija Srbije. Kapicu Proletera oblači ponovo, posle igranja u Spartak Prozivci i Bečeju.

     

    Utakmice se igraju bez publike. Međutim, ljubitelji vaterpola sve utakmice Proletera mogu pratiti uživo preko Fejsbuk stranice kluba.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport