• Jedini predstavnik Srbije Zoran Ludoški drugi na turniru na Kipru (Foto)

    Zrenjaninac Zoran Ludoški osvojio je drugo mesto na međunarodnom juniorskom teniskom turniru ITF. Turnir je održan ove nedelje u kiparskom gradu Larnaki.   On je u finalu, koje je bilo na programu danas, izgubio od takmičara sa Kipra rezultatom 2:1 (po setovima 6:3, 4:6, 6:3).   PROČITAJTE JOŠ: Nikola Kovačević na velika vrata vratio Zrenjanin […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jedini predstavnik Srbije Zoran Ludoški drugi na turniru na Kipru (Foto)

    Zrenjaninac Zoran Ludoški osvojio je drugo mesto na međunarodnom juniorskom teniskom turniru ITF. Turnir je održan ove nedelje u kiparskom gradu Larnaki.

     

    On je u finalu, koje je bilo na programu danas, izgubio od takmičara sa Kipra rezultatom 2:1 (po setovima 6:3, 4:6, 6:3).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nikola Kovačević na velika vrata vratio Zrenjanin na kajakašku mapu Srbije

     

    Na glavnom turniru su nastupila 32 mlada tenisera sa Kipra, iz Nemačke, Španije, Francuske, Češke, Grčke, Izraela, Rumunije i Rusije. Zoran je bio jedini predstavnik Srbije.

     

     

    Jedan od najboljih mladih srpskih tenisera bio je odličan, pa je u prvom kolu pobedio protivnika sa Kipra, inače drugog nosioca turnira. Na putu do finala pobedio je i takmičare iz Grčke, Nemačke i Češke. Zaustavljen je u finalu od domaćeg tenisera.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Turnir je bio veoma jak i na njemu je nastupilo dosta dobrih igrača. Imajući sve to u vidu, zadovoljan sam kako sam odigrao ceo turnir – poručio je sa Kipra za portal zrenjaninski.com Zoran Ludoški.

     

    zoran ludoški na turniru na kipru

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport