• Otvorene prijave za šesti po redu Zrenjaninski polumaraton

    Prijave za šesti po redu Zrenjaninski polumaraton, koji će se održati 2. oktobra u našem gradu, otvorene su u sredu 20. jula, u 12 časova.   Prijave su moguće na portalu trka.rs   „Pošto je peti Zrenjaninski polumaraton opravdao sva očekivanja trkača, imamo obavezu da naredni bude još bolji. Kao i svake godine, pored polumaratonske […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Otvorene prijave za šesti po redu Zrenjaninski polumaraton

    Prijave za šesti po redu Zrenjaninski polumaraton, koji će se održati 2. oktobra u našem gradu, otvorene su u sredu 20. jula, u 12 časova.

     

    Prijave su moguće na portalu trka.rs

     

    „Pošto je peti Zrenjaninski polumaraton opravdao sva očekivanja trkača, imamo obavezu da naredni bude još bolji. Kao i svake godine, pored polumaratonske trke, organizujemo i trku na 7 kilometara, kao i trku štafeta 3×7 kilometara“, kažu organizatori ovog velikog sportskog događaja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dunja ponovo blistala: Sjajna atletičarka osvojila srebro na Balkanijadi

     

    Ukoliko nemate neodložne planove za 2. oktobar, onda bukirajte u svom kalendaru šesti Zrenjaninski polumaraton i prijavite se za neku od trka.

     

    Zainteresovani za učešće mogu se PRIJAVITI OVDE.

     

    Prošle godine ova sportska manifestacija je okupila skoro 800 takmičara. Pobednici prošlogodišnjeg polumaratona bili su Stenli Kipruto, kenijski maratonac u dresu AK Mladost iz Užica, i njegova klupska koleginica, proslavljena srpska atletičarka Olivera Jevtić.

     

    I ove godine, medijski pokrovitelj Zrenjaninskog polumaratona je informativni portal zrenjaninski.com.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    šesti zrenjaninski polumaraton

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport