• Ivana Španović uputila važnu poruku svim građanima (Video)

    Pored ličnosti iz svih oblasti  umetnosti i kulture, kampanji „Ostani kod kuće“, koju je pokrenula Pokrajinska vlada, priključili su se i naši poznati sportisti. Među njima je i najbolja srpska atletičarka Ivana Španović.   Smisao ove kampanje jeste da se apeluje na građane da, striktno poštujući mere nadležnih organa, sačuvaju svoje i tuđe zdravlje, kao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivana Španović uputila važnu poruku svim građanima (Video)

    Pored ličnosti iz svih oblasti  umetnosti i kulture, kampanji „Ostani kod kuće“, koju je pokrenula Pokrajinska vlada, priključili su se i naši poznati sportisti. Među njima je i najbolja srpska atletičarka Ivana Španović.

     

    Smisao ove kampanje jeste da se apeluje na građane da, striktno poštujući mere nadležnih organa, sačuvaju svoje i tuđe zdravlje, kao i da doprinesu uspešnoj borbi i konačnoj pobedi nad epidemijom virusa korona.

     

    – I moje i vaše daljine moraju da sačekaju. Sada je najvažnije da zajedno pobedimo korona virus. Ostani kod kuće – poručila je svetska šampionka u skoku u dalj Ivana Španović.

     

    Pročitajte još: Jovana Brakočević poslala snažnu poruku koju svi treba da pročitamo!

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport