• Ivana Španović, Novak Đoković i Crvena zvezda najbolji srpski brendovi

    Najbolja srpska atletičarka, Zrenjaninka Ivana Španović, najbolji je srpski brend u 2020. u ženskoj konkurenciji, u izboru regionalne konferencije SPORTO iz Slovenije.   Ivana Španović se tako našla u društvu najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića. Popularni Nole je osvojio nagradu najbolji srpski brend u muškoj konkurenciji.   Za najbolje klubove u Srbiji proglašeni su fudbalski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivana Španović, Novak Đoković i Crvena zvezda najbolji srpski brendovi

    Najbolja srpska atletičarka, Zrenjaninka Ivana Španović, najbolji je srpski brend u 2020. u ženskoj konkurenciji, u izboru regionalne konferencije SPORTO iz Slovenije.

     

    Ivana Španović se tako našla u društvu najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića. Popularni Nole je osvojio nagradu najbolji srpski brend u muškoj konkurenciji.

     

    Za najbolje klubove u Srbiji proglašeni su fudbalski i košarkaški klub Crvena zvezda.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Marina Maljković i gradonačelnik Zrenjanina potpisali protokol o saradnji

     

    SPORTO je najveća regionalna godišnja konferencija koja se godinama održava u Portorožu, a ovog puta je održana u digitalnom formatu.

     

    Gosti su bili cenjene ličnosti iz sveta biznisa i sporta. Kao gosti predavači pojavili su se Mark Kjuban, vlasnik NBA tima Dalasa, i Arsen Venger, legendarni trener Arsenala.

     

    I ove godine podeljene su nagrade za najbolje sportske brendove u regionu i Srbiji za 2020. godinu. Kriterijum za nagradu je istraživanje javnog mnjenja koje sprovodi agencija „Mediana“ iz Slovenije.

     

    – Znam da ću sa ovom porukom zvučati kao mama, ali jedite dobro, spavajte dobro, budite pozitivni u svemu što mislite i radite. Verujte u ljude sa kojima radite, budite posvećeni onome što radite i sanjajte velike snove – poručila je zrenjaninska atletičarka Ivana Španović, koja je bila specijalni gost onlajn proglašenja pobednika.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport