Sport Vesti Zrenjanin

Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano 1. februara

prvenstvo srbije u veslačkim ergometrima

Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u subotu, 1. februara. Danas je o tome bilo reči na konferenciji za medije u Gradskoj kući.

 

U organizaciji takmičenja učestvuju veslački savezi Srbije i Vojvodine, Grad Zrenjanin i Sportski savez Grada Zrenjanina. Velika pomoć stigla je i od Javne ustanove „Sportski objekti“. Najveći doprinos organizaciji dali su zrenjaninski veslački klubovi Zreneks 1995 i Begej 1883, čiji članovi će se i takmičiti na prvenstvu.

 

– Za prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima Zreneks je prijavio osam, a Begej 11 takmičara. Na terenu će biti postavljeno 20 ergometara, a takmičenje će se organizovati u svim uzrasnim kategorijama, od pionira do veterana – objasnio je Vladimir Milošev, ispred Veslačkog kluba Zreneks 1995.

 

Pročitajte još: Banat bolji od rivala iz Slovačke, revanš meč za tri nedelje (Foto)

 

Do sada je prijavljeno blizu 400 učesnika, koliko ih je bilo i prošle godine.

 

– I ove godine imamo dvostruki program, jer će se takmičari istovremeno bodovati i za prvenstvo Vojvodine – kazao je Dane Lužaić, ispred Veslačkog kluba Begej 1883.

 

Takmičenje počinje u 10 časova i traje do 15.30 sati.

 

Za učešće na takmičenju su se prijavili i studenti nekih fakulteta i rekreativci iz fitnes centara. Kako je rečeno na konferenciji, „snagu“ mogu da oprobaju i ostali koji žele. Jedini uslov je da moraju proći lekarski pregled.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.