• Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano 1. februara

    Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u subotu, 1. februara. Danas je o tome bilo reči na konferenciji za medije u Gradskoj kući.   U organizaciji takmičenja učestvuju veslački savezi Srbije i Vojvodine, Grad Zrenjanin i Sportski savez Grada Zrenjanina. Velika pomoć stigla je i od Javne ustanove „Sportski […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano 1. februara

    Prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima biće održano u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, u subotu, 1. februara. Danas je o tome bilo reči na konferenciji za medije u Gradskoj kući.

     

    U organizaciji takmičenja učestvuju veslački savezi Srbije i Vojvodine, Grad Zrenjanin i Sportski savez Grada Zrenjanina. Velika pomoć stigla je i od Javne ustanove „Sportski objekti“. Najveći doprinos organizaciji dali su zrenjaninski veslački klubovi Zreneks 1995 i Begej 1883, čiji članovi će se i takmičiti na prvenstvu.

     

    – Za prvenstvo Srbije na veslačkim ergometrima Zreneks je prijavio osam, a Begej 11 takmičara. Na terenu će biti postavljeno 20 ergometara, a takmičenje će se organizovati u svim uzrasnim kategorijama, od pionira do veterana – objasnio je Vladimir Milošev, ispred Veslačkog kluba Zreneks 1995.

     

    Pročitajte još: Banat bolji od rivala iz Slovačke, revanš meč za tri nedelje (Foto)

     

    Do sada je prijavljeno blizu 400 učesnika, koliko ih je bilo i prošle godine.

     

    – I ove godine imamo dvostruki program, jer će se takmičari istovremeno bodovati i za prvenstvo Vojvodine – kazao je Dane Lužaić, ispred Veslačkog kluba Begej 1883.

     

    Takmičenje počinje u 10 časova i traje do 15.30 sati.

     

    Za učešće na takmičenju su se prijavili i studenti nekih fakulteta i rekreativci iz fitnes centara. Kako je rečeno na konferenciji, „snagu“ mogu da oprobaju i ostali koji žele. Jedini uslov je da moraju proći lekarski pregled.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport