• Ivana Španović najbolja na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu

    Zrenjaninska atletičarka Ivana Španović pobedila je na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu, sa preskočenom daljinom od 6,88 metara.   PROČITAJTE JOŠ: Jelena Radojčin najuspešnija kadetkinja na Svetskom kupu u savateu   Španović je poslednjim skokom zabeležila najbolji rezultat sezone i sa preskočenih 6,88 metara osvojila prvo mesto na mitingu u prestonici Švedske.   Drugo mesto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivana Španović najbolja na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu

    Zrenjaninska atletičarka Ivana Španović pobedila je na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu, sa preskočenom daljinom od 6,88 metara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Jelena Radojčin najuspešnija kadetkinja na Svetskom kupu u savateu

     

    Španović je poslednjim skokom zabeležila najbolji rezultat sezone i sa preskočenih 6,88 metara osvojila prvo mesto na mitingu u prestonici Švedske.

     

    Drugo mesto osvojila je Nemica Malaika Mihambo sa 6,77 metara, dok je Ukrajinka Bek-Romančuk prestupila u odlučujućoj seriji.

     

    Najbolja srpska atletičarka nedavno je osvojila drugo mesto na mitingu Dijamantske lige u Oslu. Ona je skakala iz kraćeg zaleta i najdalje skočila 6,66 metara.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport