• Jelena Radojčin najuspešnija kadetkinja na Svetskom kupu u savateu

    Na Svetskom kupu u savateu za kadete, koji je održan u Rumi, u sastavu reprezentacije Srbije takmičila se i članica zrenjaninskog Banata Jelena Radojčin. Nastupila je u kategoriji kadetkinja 13-14 godina, do 60 kilograma, i osvojila je zlatnu medalju.   PROČITAJTE JOŠ: Dunja osvojila bronzanu medalju na Svetskoj ligi u Poreču   Na svom prvom međunarodnom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jelena Radojčin najuspešnija kadetkinja na Svetskom kupu u savateu

    Na Svetskom kupu u savateu za kadete, koji je održan u Rumi, u sastavu reprezentacije Srbije takmičila se i članica zrenjaninskog Banata Jelena Radojčin. Nastupila je u kategoriji kadetkinja 13-14 godina, do 60 kilograma, i osvojila je zlatnu medalju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dunja osvojila bronzanu medalju na Svetskoj ligi u Poreču

     

    Na svom prvom međunarodnom takmičenju Jelena je, jednoglasnom odlukom sudija, pobedila u svim borbama – dve u grupi, polufinalu i finalu, i bez poraza je stigla do zlatne medalje. Proglašena je i za najuspešniju kadetkinju Svetskog kupa.

     

    Jelena je u Rumi boravila sa svojim trenerima Ivanom i Slobodanom Popovim.

     

    – Jelena Radojčin u klubu trenira tek dve godine, a ranije se bavila karateom. Veoma je vredna, disciplinovana, odgovorna, tako da nam je zadovoljstvo raditi sa njom. Ove godine već ima titulu državne kadetske prvakinje. U Rumi se borila izuzetno. Dominirala je nožnim tehnikama koje su bile besprekorne. Prvo međunarodno takmičenje i ovako veliki uspeh. Sad se svi nadamo da će upisati željeni smer u Srednjoj poljoprivrednoj školi – kažu za portal zrenjaninski.com njeni treneri Ivana i Slobodan Popov.

     

    jelena radojčin

     

    Na prvenstvu sveta za mlađe juniore, koje je održano istog dana, Banat je imao prijavljenu još jednu takmičarku, Milicu Zarin, koja je prvakinja Srbije u kategoriji do 56 kilograma.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Milica se vredno spremala, ali samo nedelju dana uoči takmičenja morala je na operaciju slepog creva. Nadali smo se zlatnoj medalji, ali sada nam je najbitnije da se oporavi i nastavi sportsku karijeru. S druge strane, Jeleni sledi pauza od desetak dana, a potom nastavlja sa treninzima za jesenji deo sezone – naglašava Slobodan Popov.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport