• Ivan Mikalački na čelu Stručne organizacije sudija i naredne četiri godine

    Ivan Mikalački će i dalje biti na čelu Stručne organizacije sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. To je odlučeno na Izbornoj skupštini organizacije, održanoj u Gradskoj kući.   Dosadašnji predsednik Ivan Mikalački jednoglasno je dobio još jedan mandat da vodi organizaciju u narednom četvorogodišnjem periodu.   PROČITAJTE JOŠ: Velibor Mladenović kandidat za predsednika FSG Zrenjanin   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivan Mikalački na čelu Stručne organizacije sudija i naredne četiri godine

    Ivan Mikalački će i dalje biti na čelu Stručne organizacije sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina. To je odlučeno na Izbornoj skupštini organizacije, održanoj u Gradskoj kući.

     

    Dosadašnji predsednik Ivan Mikalački jednoglasno je dobio još jedan mandat da vodi organizaciju u narednom četvorogodišnjem periodu.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Velibor Mladenović kandidat za predsednika FSG Zrenjanin

     

    Za potpredsednika je izabran Saša Bogićević, a za ostale članove Izvršnog odbora Branislav Pandurov, Marijan Rodean, Aleksandar Stošić, Branko Pavlović i Teodora Burić.

     

    Za članove Nadzornog odbora izabrani su predsednik Cveta Marinkov i članovi Nevena Antonin i Mario Bogićević.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Izbornoj skupštini su prisustvovali i aktuelni predsednik FSG Zrenjanin i zamenik gradonačelnika Saša Santovac, kao i sekretar sudijske organizacije Fudbalskog saveza Vojvodine Nikola Tomičić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport