• Intervju – Dejan Davidovac: Za Zrenjanin me vezuju lepa sećanja (Video)

    Košarkaši Crvene zvezde mts otvaraju novu takmičarsku sezonu utakmicom u Istanbulu protiv Fenerbahčea. Pred crveno-belima je izazovna sezona u kojoj su ciljevi, ali i izazovi – visoki. Jedan od igrača koji je obnovio vernost klubu i koji će i u narednoj sezoni biti temelj ekipe je Dejan Davidovac.   Krilni grač iz Zrenjanina član je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Intervju – Dejan Davidovac: Za Zrenjanin me vezuju lepa sećanja (Video)

    Košarkaši Crvene zvezde mts otvaraju novu takmičarsku sezonu utakmicom u Istanbulu protiv Fenerbahčea. Pred crveno-belima je izazovna sezona u kojoj su ciljevi, ali i izazovi – visoki. Jedan od igrača koji je obnovio vernost klubu i koji će i u narednoj sezoni biti temelj ekipe je Dejan Davidovac.

     

    Krilni grač iz Zrenjanina član je Crvene zvezde mts od 2017. godine. U prethodnom periodu je osvojio ABA ligu, Superkup regionalnog takmičenja i dva nacionalna šampionata sa crveno-belima.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Igor Bašić od početka sezone standardan u dresu Titograda

     

    U intervjuu za klupski sajt možete pogledati priču i očekivanja 207 centimetara visokog Zrenjaninca od predstojeće sezone.

     

    Dvadesetpetogodišnji Dejan Davidovac je govorio i o svojim počecima, Zrenjaninu, putu do najviše scene, igranju za Crvenu zvezdu, podršci sa tribina, novim okolnostima u kojima se našao ceo svet…

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport