• Incident na meču: Protivnik reketom gađao i povredio Iliju Majstorovića

    Nesvakidašnji incident dogodio se prošlog vikenda na stonoteniskom prvenstvu Vojvodine! Igrač STK Radnički iz Novog Sada Ivor Katić je, naime, reketom gađao stonotenisera Banata Iliju Majstorovića iz Zrenjanina.   Tim povodom oglasio se i STK Banat. Klub je od Stonoteniskog saveza Vojvodine, kao organizatora prvenstva održanog u Bečeju, zatražio da pokrene disciplinski postupak i kazni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Incident na meču: Protivnik reketom gađao i povredio Iliju Majstorovića

    Nesvakidašnji incident dogodio se prošlog vikenda na stonoteniskom prvenstvu Vojvodine! Igrač STK Radnički iz Novog Sada Ivor Katić je, naime, reketom gađao stonotenisera Banata Iliju Majstorovića iz Zrenjanina.

     

    Tim povodom oglasio se i STK Banat. Klub je od Stonoteniskog saveza Vojvodine, kao organizatora prvenstva održanog u Bečeju, zatražio da pokrene disciplinski postupak i kazni Katića.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nikola Kovačević u novom kajaku ide na pripreme seniorske reprezentacije

     

    Naime, Ivor Katić je posle gubitka drugog seta bacio reket u pravcu Majstorovića i tom prilikom ga je pogodio i povredio. Ilija Majstorović se odmah po primljenom udarcu obratio glavnom sudiji i upitao ga je šta se dešava sa nastavkom meča i da li će Katić biti sankcionisan i diskvalifikovan, s obzirom na to da mu je zglob leve ruke u trenutku otekao i promenio boju.

     

    „Sudija je odgovorio da je spreman žuti karton i da mi nismo ATP!? Sramotan odgovor koji je sudija izgovorio naterao je našeg igrača da pozove vrhovnog sudiju Gordanu Vlaškalić. Ona je posle kraćeg razgovora sa našim igračem i sudijom, kao i pregledom jasne povrede koju je naš igrač imao na zglobu, odlučila da Katića diskvalifikuje sa takmičenja“, navodi u pismu STK Banat i postavlja pitanje da li postoji opravdanje za skandalozan potez Ivora Katića.

     

    Da li je stonoteniski ring postao borilački?

     

    Zrenjaninski stonoteniseri pitaju i da li je došlo vreme da stonoteniski ring postane i borilački.

     

    „Mnogo je pitanja, ali smo sigurni da odgovor može biti samo jedan. Kao najbolji stonoteniski kolektiv našeg regiona i države Srbije u protekloj deceniji, tražimo od vas da zaštitite naše igrače, sve oni koji žele da se sportski nadmeću sa svojim protivnicima i da vandalizam, huliganstvo i ugrožavanje bezbednosti učesnika takmičenja sankcionišete onako kako dolikuje onima koji se tako ponašaju i svojim ponašanjem ugrožavaju zdravlje drugih takmičara“, navodi se u pismu upućenom Stonoteniskom savezu Vojvodine, koje je prosleđeno i redakciji portala zrenjaninski.com.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport