• Imovina Fudbalskog kluba Zadrugar neprestano na meti vandala (Foto)

    Fudbalski kub Zadrugar iz Lazareva objavio je da je imovina ovog sportskog kolektiva neprestano na meti vandala.   „Višegodišnjem uništavanju sportske imovine fudbalskog kluba nema kraja. Vandalizam ne prestaje, a jedan od najlepših seoskih stadiona u regionu polako postaje sve, samo ne ono što bi trebalo da bude. Na meti je imovina kluba, koju su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Imovina Fudbalskog kluba Zadrugar neprestano na meti vandala (Foto)

    Fudbalski kub Zadrugar iz Lazareva objavio je da je imovina ovog sportskog kolektiva neprestano na meti vandala.

     

    „Višegodišnjem uništavanju sportske imovine fudbalskog kluba nema kraja. Vandalizam ne prestaje, a jedan od najlepših seoskih stadiona u regionu polako postaje sve, samo ne ono što bi trebalo da bude. Na meti je imovina kluba, koju su meštani gradili, i u koju se konstantno ulaže, i to ne u unapređenje infrastrukture, nego u sanaciju štete“, saopštavaju iz kluba.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Takmičenja u A i B ligi FSG Zrenjanin startuju 30. avgusta

     

    Vandali cepaju zaštitne mreže iza golova, lome i izvaljuju stolice kako sa tribina tako i iz lože. Uništavaju teren na kojem je ugrađen zalivni sistem kakvim se mali broj klubova može pohvaliti, kao i fasade klupskih prostorija. To je samo deo nedela, navode u klubu, uz upozorenje da ljudi okupljeni oko ovog sportskog kolektiva to više neće trpeti.

     

     

    – Ovo je apel i poslednje upozorenje vandalima da će, ako tako nastave, biti krivično gonjeni. Moraće da odgovaraju za nanetu štetu i novčano da je nadoknade. Pošto su u pitanju većinom maloletnici, molimo roditelje da skrenu pažnju svojoj deci da je uništavanje klupske imovine nedopustivo i kažnjivo – izričit je predsednik Fudbalskog kluba Zadrugar Jovo Žuža.

     

    On u izjavi za portal zrenjaninski.com napominje da se šteta pravi i danju i noću. Kaže da se klub obraćao Mesnoj zajednici Lazarevo da pomogne u poduhvatu da se onemogući pristup neovlašćenim licima. Biće zatražena i veća podrška policijskih službenika.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport